Lutovac: Đilas smatrao da političari ne treba da govore na protestu 13. aprila

Ostavite komentar


  1. Djilas je potpuno u pravu.Politicari opozicije su od strane vlasti optuzeni za kradje i t.d. i treba vreme da se ta neistina dokaze naradu.Sada je trenutak da se postojeca vlast,koja je bahata,neiskrena,korumpirana,nenarodna skloni sa vlasti ali predvodjena novim ljudima a kada se uspostave novi uslovi za postene izbore sa slobodnim medijima tada je utakmica slobodna i svi mogu kroz svoje programe da se bore za poverenje naroda.Zato je Djilas potpuno u pravu kada nije izasao da govori i to bi politicari iz opozicije morali da shvate da je za opstu stvar to najvaznije sada jer bi se vlasti zapusila usta a izlaznost na mitinge bi bila daleko veca.

    1. Slažem se, stari političari bi trebalo da se drže po strani bar neko vreme.
      U svim strankama SzS ima novih lica koja treba izbaciti u prvi plan, pa vlast neće moći više da koristi otrcanu frazu Đilas, Jeremić, Obradović
      (Obradović nije staro lice, ali ga koriste u paketu, kao i Tadića povremeno).
      Ako se istakne još 7 novih, neće moći da koriste kobasicu od 10 imena u svojim objavama jer dok sve nabroje, zaboraviće se početak rečenice.

  2. opozicija treba da govori. na kraju krajeva neće narod smeniti ovog diktatora nego stranke a ako se nikad ne obraćaju dirketno narodu onda nikad i neće dobiti njihovu podršku. ovi što im se ne sviđa opozicija neka glasaju za žutu patkicu i slične opozicione grupe koje ne učestvuju u protestima.

  3. Greška opozicije je bila da se narod sa šetnje vrati pred Skupštinu i da opozicija drži govore. Narod je njima razočaran. Kako smo mi nacija koja traži lidera a ne stranku i programska načela, opozicija mora da nađe potpuno novu ličnost koja nema „putra na glavi“ koja će svojom energijom i svojom magijom povesti nezadovoljan narod i uliti mu neku novu snagu. Bez toga ovi protesti će se ugasiti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.