Lutovac (DS): S policijom se sukobili huligani, a ne učesnici protesta

Ostavite komentar


  1. Jedan Pi, jedan svijet. Kriptovaluta za sve ljude. Prva digitalna valuta koju možete rudariti na svojem telefonu.
    Jedan bitcoin danas vrijedi 9000$.
    Ne propustite ovu šansu. Potrebno je skinuti aplikaciju Pi network registrovati se.
    Invitation code: stolester

  2. Huligani koji drogu inovac dobijaju od av. To je ista ona Grup koja je razbijali beograd ponjegovom naredjenju za vreme parade ponosa. Sada imamo Anu. Zašto nisu procesuirani tadašnji vandali. Zato što je av na vlasti. Iza svega stoji služba.

    1. Ne odrici se prve linije. Nemoj da iz tebe govore strah i paranoja. Ne sej fraze. Revolucija je zbir karaktera tj. moze da krene ovako ili onako. Pridji blize vatri pa ces videti. Inace, ostadoste kafanski debatni klub.

  3. Svi su to huligani cim u ovoj teskoj situaciji se grle i ljube igraju kolo to su huligani koji ce zaraziti celu Srbiju huligan je i Nogo i to najveci olos on je pokazao koliko dobro misli Srbiji na nasu srecu a vasu zalost sacica vas je bilo ne bi mogli da skupite potpise za izbore zato niste ni izlazili na izbore

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.