Lutovac: Građani se u Crnoj Gori okupljaju da brane ljudska prava i identitet

Ostavite komentar


  1. Moj problem je da uocim identitet opozicije,da vidim sta ce se promeniti ukoliko ovi konacno odu…
    Kako izgleda,sve ce biti isto:ne damo Kosovo,ne u NATO,ne prebrzo ni u EU posto jos niste podelili sav plen,a sad i malo etnofiletizma na naprednjacki i demokratski nacin.
    Ovde stvarno nema nade posto nam je i taj vas srpski bog okrenuo ledja i bi da postane Crnogorac.
    Nego,da pitam i vlast i opoziciju:kolike su njihove akcije u velikoj imovini na koju SPC polaze pravo,mada je normalnije i logicnije da to bude drzave i vernika Crne Gore,posto ne moze da se ostvari guslacki san akademika Beckovica o prenosu kosovskih,a sad evo i svetinja iz Crne Gore,na koje smo stavili sapu ne zbog svetosti nego zbog ocigledne materijalne koristi.

  2. E moj gdine Lutovac. Po cemu se razlikujete od Mirovica (on ipak nije gospodin), koji izjavljuje; „I Crnogorci koji pišu srpskim pismom su Srbi.“ Tako su poceli svi ratovi u Jugoslaviji! Jer su Srbi pokusali da majorizacijom steknu samo za sebe neka prava. Po cemu ste zakljucili da gradjani Crne Gore ne podrzavaju ovaj Zakon? Meni se cini da ga ne porzavaju samo neki Srbi. Uostalom, manastiri nemaju noge, pa ce ostati tamo gde su i do sada bili. I kao sto su ih Crnogorci cuvali dok su imali svoju drzavu, pa i posle toga, cuvace ih i dalje. A ja bih zbilja umrla srecna, kada bi mi neko od ovih nacionalista najzad objasnio sta znaci taj vecno pominjan u svim svadjama IDENTITET.

    1. Većina građana Crne Gore su vernici SPC, pa je logično i normalno da su protiv zakona, kojim se krše njihova prava. Zašto crnogorski režim nije raspisao referendum o ovom veoma važnom zakonu, ako misli da ima podršku građana? Zašto nije raspisao referendum o ulasku u Nato pakt? Milov diktatorsko-kriminalnom režim vlada uz pomoć brutalne sile, potpuno kontroliše policiju i pravosuđe, ne poštuje ni svoje istomišljenike, a političke protivnike i neistomišljenike proganja i zatvara.

  3. Ne secam se da je ovaj kao ambasador u Crnoj giri nesto uradio na zastiti srpskog identiteta.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.