Lutovac: Lažna obećanja ugrožavaju opstanak Vučića na vlasti

Ostavite komentar


  1. Zoran Lutovac je pametan i odmeren čovek ali teško da nešto može da uradi na politčkoj sceni. Nema dovoljno harizme a nema ni ljude oko sebe.

  2. Zoran Lutovac, čovek koji je bukvalno sveo DS na nivo statističke greške.

    1. Na nivo statističke greške DS je sveo
      Tadić, izborom kadrova, stvaranjem SNS, pogrešnom procenom izbora, napuštanjem stranke sa svojim istomišljenicima;
      Tadićevi puleni koji su napustili stranku i otišli s njim, preleteli (Knežević, Krlo, Trivanka, Čomić, Radujko….)
      Tadićevi puleni koji su napustili stranku i formirali svoje (sam Tadić, Jeremić, Đilas, Šapić…)
      Živković i Čeda Jovanović, Lečić, Šutanovac

      Na Lutovca je da istinsku DS održi i sačuva vrednosti za koje su se zalagali osnivači – građansko društvo, pravnu državu…

  3. Samo vi brinite šta je Vučić obećao,a narod zna i šta je uradio,i proći ćete gore nego na prošlim izborima.Bolje iznesite program i nabrojte koliko kadrova imate.

  4. Istrazivanja smo juce videli gospodine Lutovac a tamo pise da vi niste ni blizu censuza a da podrska predsedniku Vucicu i SNS raste

  5. Najviše mi se sviđaju ovi komentari koji sa tekstom nemaju veze, nego udaraju na Lutovca, te ovakav je te onakav je. Klasik.
    Jel možda Lutovac neto rekao što nije istina, a? Da se ne javljate sa wifija voza do Budimpešte?

    Ej bre botovi, a da se potrudite malo, znate li koliko nas koštate? Takve neinspirisane tekstove ne bih platio ni osam dinara, kamoli osamdeset hiljada, kolike su vam plate. Znam da nije lako braniti neodbranjivo, ali, za to ste rado potpisali.

    1. Sta su drugi sve obecali pa nisu uradili, Dali je pruga Beo.. Buda spomenuta od neke druge Stranke da ce biti uradjena!! AV ce je napraviti sigurno raspitajte se kolike su plate socijalna pomoc i penzije u Madjarskoj EU. Rumunija, Bosna, Makedonia, Albanija Bugarska sve su 000 za Srbiju i njen razvoj nas jedino Kosovo koci za Dalji put Ali je Bolje ovako nego plate od 1000 € i priznati lopovima Kosovo jer Kosovo je Srpsko à ne Albansko ili Americko narod treba da vidi sustinu u svemu ako nema prepreke na putu za bolje uvek se useres na cilju. AV je najaci politicar kojeg je Srbija imala zato nas i mrze svi sve ostalo lopovi i Bagra zato im smeta AV. Sirotinji je dobar a male penzije, plate Bogatima nevalja logika cista pa nemozete da kradete. Ziveo Vucic i Srbija. Sirotinjo ima nas vise jaci smo za Vucka do kraja. Pozz

  6. Bitno da se obećanja od suštinske važnosti kao što su povećanje plata i penzija, bolje zdravstvo, unapređenje infrastrukture i samog života, ostvaruju.

    1. Meni je od penzije oteo mnogo para, tako da ja nisam osetio nikakvo poboljšanje. Možda sada kada mi udeli vitamine….

  7. Ja nesto vidim ta neispunjena obecanja. I auto putevi i 2 kovid bolnice i klinicki centar u Nisu,….

  8. Lutovac koji ne moze da dobaci ni do cenzusa, dao sebi za pravo da daje prognoze za opstanak Vučića. Ako je neko lagao to je bio DS dok je bio na vlasti. Zato su i bivša vlast.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.