Lutovac: Ministarstvo ne može da upiše Lečića kao predsednika DS

Ostavite komentar


  1. Gospodine Lutovac, mislim da je vasa funkcija u svim ovim dogadjajima potpuno dizintegrisuca za Demokratsku stranku. Molim vas da demokratama omogucite da to i budu, da se bore za demokratski razvoj drustva, a u te aktivnosti mozete i vi da se ukljucite. Nije neophodno da budete bas vi predsednik stranke. Valjda moze to da bude i neko drugi ko je demokratski izabran. Mnogo demokraticnih ljudi je Demokratska stranka oterala iz svojih redova.

  2. ako se dogovore sa njim da glumi opoziciju , upisace ga u registar kao predsednika partije ,sta je to za rezim ,kada tek tako uzmu 5 miljardi eura spoljnih kredita ,novac nestane i nikom nista ,ovo sa upisom i kreiranjem pogodne opozicije je nista naspram epohalne kradje preko zaduzivanja Srbije tj naroda

  3. Bruka za DS! Letovanje je grobar stranke šta treba da se desi da bi se sklonio i pustio sposobne da stranci vrate ugled koji je imala.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.