Lutovac: Na osnovu političke biografije, Orlić nije dobar kandidat za predsednika parlamenta

Ostavite komentar


  1. Ko jos slusa Lutovca… Da je postavljen neko iz opoziciji, onda bi mu odgovaralo. Puna podrska gospodinu Orliicu.

  2. Na osnovu političke biografije Zoran Lutovac nije dobar kandidat ni za poslanika a kamo li za potpredsednika skupštine.

  3. Naravno da nije, on je za neku drugu instituciju, ali nije ni Lutovac ni ovi ostali Grbovići.. baš umemo da izaberemo sopstvene lidere, ili ko god da ih je izabrao, svaka čast!

  4. Vi možete da kažete šta želite,ali Zoran Lutovac je Prvi podpredsednik skupštine svidjalo se to vama ili ne.Čovek je dobio najveći broj glasova poslanika 207 i zato je Prvi podpredsednik skupštine.

  5. Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac po ulasku u Narodnu skupštinu počeo je da deli savete aktuelnoj vlasti koga će da postavi za predsednika skupštine što je naravno nelogičnost, jer sa rezultatima postignutim na izborima on nema kapaciteta da utiče na to.

  6. Lutovac ne zna šta je to politička tolerancija, kad malo malo izbacuje ljude iz svoje stranke koji ga ne slušaju slepo.

Ostavite komentar


Politika

Šta studenti misle o izborima i bojkotu? (VIDEO) 6

Šta studenti misle o izborima i bojkotu? (VIDEO)

Nakon 17. decembra, borbi za fer i poštene izbore pridružili su se i studenti - bitku za slobodne izbore vodili su od Beograda do Brisela, a mnogi su zbog aktivizma završili i iza rešetaka. O tome koja će uloga studenata biti na beogradskim i lokalnim izborima, da li je bojkot dobra ideja i kako nastaviti borbu, za N1 govore studenti Pavle Cicvarić, Emilija Milenković i Mila Pajić, koji su bili "u prvim redovima borbe".

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.