Lutovac: Zahvalnost Paunoviću na energiji i znanju koje je uložio u DS

Ostavite komentar


    1. Sokole, trči po sendvič i crvenu sada. Ovo što je Lutovac uradio, je nešto što si ti zaboravio: PRINCIP. Nema tu Boška. I ti to znaš.

  1. Paunovic napusta stranku od Lutovca dobija pohvale,a Gordana Comic za svoj stav samo sto nije dobila motku.

  2. Za truncicu nade da cemo se ikada resiti ovakve vlasti i ovakve opozicije,valjalo bi da se i g.Lutovac povuce i ostavi stranku onima koji su je stvarali.
    Da sam Lutovac,bilo bi me sramota koliko lose radim,odnosno ne radim.
    A ako moze da mi odgovori:ko je predsednik moje opstine(Stari Grad)kako je to postao i ima li negde dokument o broju glasova i uspeha koje je isti anonimus kao Lutovac ostvario.
    Mozda principe koji to nisu posto u ovoj bolesnoj zemlji ne znamo ni sta su ti principi.

  3. Ova dupla igra Demokratske stranke sa bojkotom i izlaskom na izbore je definitivni kraj te stranke. DS se oslobidila tajkuna, ali ne i stranog politickog uticaja, pre svega Ds Amerike i Spd Nemacke, koje su proizvele naprednjake i ustolicile na vlasti TOMU, VUČICA I ŠESELJA.
    Zalosno DS se izmedju naroda i apanaze za politicku diverziju odlucio za ovo drugo. Tako da je postenom svetu preostala nada da spas potraze kod Srpske pravoslavne crkve.
    Komunisti su bas sve upropastili, cak su i crkvu doveli u situaciju da mora da se bavi drzavnom politikom. Toliko o dometu crvene ideologije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.