Macura: Radulović će iz senke nastaviti da vodi DJB

O razlazu sa liderom Dosta je bilo i povlačenju iz ovog pokreta za Danas govori poslanica parlamenta Srbije

Ostavite komentar


  1. Radulovic jedino moze i da vodi DJB iz senke jer u javnosti nikada nista nece uraditi bez podrske gradjana.

  2. Ko god da vodi DJB, ta stranka nema nikakvu perspektivu , to se i pokazalo na ovim izborima! Bolje bi im bilo da se povuku i da se ne brukaju vise!

  3. DJB treba zajedno sa Radulovicem da se povuce iz politike,jer osim sviranja gitare u Skupstini nista drugo ne znaju da rade.

    1. Ne razumem ovo naprasno interesovanje Danasa za dešavanja u DJB. Dok su govorili protiv vlasti u parlamentu i dok su bile predizborne kampanje nigde ih nije bilo. Što se tiče DJB šteta je što neće imati priliku da razvale razbojnički sistem u kome političari već decenijama uništavaju Srbiju. Nadam se da će jednoga dana njihov program biti sproveden u delo a ko će ga sprovesti nije toliko važno. Posle mnogo vremena nisam glasao za manje zlo nego za neophodne promene. Dolazi vreme kada ponovo neće imati za koga da se glasa.

  4. Samo fiktivno će prepustiti nekome mesto a da će se oprostiti sa liderskom pozicijom to sigurno neće.

  5. Od 8 komentara, 5 botovskih i 3 autentična.
    Botovi kao da ne provaljuju da im se četvrtpismenost vidi iz aviona, tj. onog ko im sastavlja komentare.
    I da su im komentari previše oportunistički da bi bili pročitani kao stav ljudi a ne botova.

  6. Ya Rduloviá se videlo da je takav, kakav jeste (ko je hteo da vidi). Uostalom, neko ko se odlučio da uđe u politiku tako što će sarađivati sa Vučićem i Dačićem je u startu rekao u kom pravcu razmišlja i koliko je pošten a sve naknadne finte su marketing (neuspeli Šešelj iz ranog perioda). Samo me interesuje zašto je gđi Macura trebalo 4 godine da ovo sve shvati? Neka porazmisli malo da li i dalje treba da se bavi plitikom.

    1. Zaista je tragično kako se ova prodavačica mobilnih telefona sa znanjima iz medicine i stomatologije kako je navela u svojoj biografiji, koja krije svim silama svoje obrazovanje uopšte i našla u poslaničkoj klupi.

  7. Danas već treći put, za kratko vreme, stavlja Macura na naslovnu stranu. Moje pitanje je jednostavno, zašto ne pozovete Radulovića na intervju, postavite mu s a „nezgodna“ pitanja o previranja u DJB i to lepo objavite? Zar nije on najkimpetentniji da obrazloži to, a da onda čitaoci Danasa, procene jo je u pravu. Ovako ste se svrstali na jednu stranu, nameće se pitanje, zašto!? P. S. Već par puta ne objavljujete moj komentar, kada pišem kritizrtski o Danasu. Da li ćete o ovaj put isto???

  8. kako je moguce da bas najistaknutijem borcu za uvodjenje reda u zemlji Srbiji ne ide nista od ruke? Kako je moguce da je bas on izlozen najgnusnijim lazima i ko je taj ko moze nekaznjeno da laze do mile volje?Kako je moguce da je bas on izlozen podmetacinama na oci svih gradjana kao sto je sns- radulovic dosta je bilo lopovluka.. iz Zemuna…Kako je moguce da u skupstini sns poslanici mogu da ga na najprimitivniji nacin vredjaju iako su rec trazili za nesto sasvim drugo. Kako je moguce da do juce mediji , iz straha od nekoga, nisu smeli da mu izgovore ime a kamoli da pisu o njegovim aktivnostima? Kako je moguce da su sad mediji izuzetno zainteresovani za pokret kad je doveden pred raspad? I kad su vec toliko zainteresovani zasto ne potraze njega da ga pitaju za misljenje?I na kraju kako je moguce da je moguce ovaj narod prevariti hiljadu puta na isti fazon?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.