Mali: Tamo gde se gradi „Beograd na vodi“ bile „stotine nelegalnih i legalnih objekata koje je bilo neophodno raščistiti

Ostavite komentar


  1. Vlastodršci treba da znaju da šetališta nisu betonske staze ,nego su zemljani kao u svim parkovima na svetu.Mi smo sve staze po parkovima izbetonirali i time digli temperaturu,tako da će teško leti neko moći da se šeta po betonu Beograda na vodi.Ja sam sam pokušao i od vrućine sam odustao.

  2. Jeste trebalo srušiti sve ono,ali transparentno i ne na štetu poreskih obveznika,a na nečiju astronomskiu korist,pretpostavljam i ciju

  3. Mirijevo , veliki mokri lug , zemun polje : 20% igradjenih m2. Cvetko , banjica , vojvode stepe 25% izgradjenih m2. Lekino brdo , Lion , Palilula 30% . Stari grad , vracar , Taš 35% . Beograd na vodi 40% izgradjenih m2. Ako se izgradi 2000.000 m2 onda suinvestitor treba da dobije 800.000 m2 ili oko 2000.000.000 evra.

  4. Pacovi su ostali a zmije su zamenjene sa žabama.
    To je jedino što zavređuje komentar.

  5. Sve da je i tako, zašto ste to radili preko noći uz naređenje da se policija ne meša u vašu „kuhinju“!? Nelegalan je i objekat na Pančićevom vrhu i šta ćemo sad,gospodo!?? Kada je vaš kolega u pitanju,onda nema rušenja!??

  6. Ala mu je reko’..
    Bezobrazno, bahato izvrtanje istine i manipulacijama.. Jadno..

  7. Rece covek da je zemljiste poklonio beogradjanima, jer je sada uredjeno i izgradjeno ?!? Pa ajde neka drzava pokloni meni jedno 100 ari na Vracaru, i ja cu da ga uredim i izgradim za „dobrobit beogradjana“ !!!! To sto cu ja da zaradim par desetina miliona evra, je nebitno. Vazno da je gradjanima lepo. 🙂

  8. Ja 2020: Tamo gde gde je bio „Beograd na vodi“ bile „stotine nelegalnih solitera koje je smo srusili.

  9. sad je kasno na koga je mislio predsednik kada je govorio o idiotima i da je trebalo rusiti u sred dana. Mali je ispricao pricicu kao za decu iz vrtica. Samo je zaboravio na – Zakon!

  10. 100.000€ reket za otpočinjanje zidanja zgrade. 100.000€ reket za otvaranje restorana. Aj Mali malo i o tome.

  11. Da, napredak – sada je samo jedan nelegalno izgradjen objekt… koji doduse kosta 1000 puta vise od svih onih prethnodnih, koji su ionako vec bili izgradjeni… NAPRED BEOGRAD POD VODOM – JER SE ISPLATI!

  12. Poklonili beogradu? Stazu uz Savu sirine nekoliko metara „poklonili“ gradjanima a arapima zemljiste,infrastrukturu,vise atraktivnih objekata,…. Ujedno su premestanjem splavova preko Save upropastili setalisce Usce sa koga prakticno nije vise moguce od niza splavova videti Savu i Kalemegdan!

  13. Ova izjava sve govori!! Rušili su nelegalno i legalne objekte !!! Ovo bi da je pravna država mogla ozbiljna tužba da bude !!

  14. Slazem se. A zasto se nisu rusile po propisu, danju uz prisustvo policije, vec nocu pod prinudom i pod maskama. Zasto to ruglo niste posadili sumu, drvorede, parkove za decu da disemo cist vazduh vec ste izgradilijos vece ruglo gde ste zgrnuli ogromne pare?

  15. Lepo je da se uredi..Ali po zakonu I planu…urbanizam NE investitorski vec po regulativi,pa javna rasprava,pa idejna resenja,pa konkurs za zemljiste,pa u rasciscavanju regulisati zeleznicku stanicu I autobusku,,oastaviti deo stanive zeleznicke I povezati podzemnim tunelom za par linija prioriteta..izbeci ovaj haos i galimatijas od resenja.

  16. znači ipak su rušili i legalne objekte vučićevi fantomi. mora da su prve presude blizu pa kreću da pripremaju javno mnjenje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.