Mali umesto Stefanovića na čelu Koordinacionog tela za sprečavanje pranja novca

Ostavite komentar


  1. DOKTORE OVAKO SE TO RADI , HVALA DOKTORE . . .. I TAKOOO ,,,

  2. Da li ovi ljudi uopšte stignu da spavaju od tih silnih funkcija?
    Povraća mi se!

  3. Da li je ovo neka sala?Mislim,Mali na celu agencije za sprecavanje pranja novca?!?Ovo je previse,cak i od njih!Sto bi se reklo,,aj sto j*b*,al’ sto usi zavrcu““!!!

  4. Mislim da je to zapravo Koordinaciono telo ZA pranje novca! Pravi čovek na pravom mestu.

  5. Pametna odluka. Naučio mali kako se peru doktorati i raznorazne diplome. Više ne treba da se muče da peru novac, mali naučio znanje. Isprali narodu mozak varikinom – široko im polje. Narodu frljnu kobasicu (onu krivu, podrigušu) i mlako pivo i narod odma’ podvriskuje od sreće.

  6. Ovo je kao gasiti benzinom vatru. Coveka sa toliko afera oko pranja para stavili na to mesto. Ovo je parodija od drzave.

  7. Posle uguravanja Suzane Vasiljevic da kontrolise moralno politicku podobnost srpskih kosarkasa, prvorodjeni rokira kontrolora predpranja i ispiranja novcanih sredstava….

  8. Pa dal je ludje ovo ili potpisivanje sporazuma izmedju sindikata I stranke koju su osnovali kapitalisti I demek stoje levo. Ajde Danas, da vidimo sad ovo bez cenzure.

    1. Kapitalizam je legitiman, a nezakonito sticanje 35 ili koliko apartmana u Bugarskoj legalno nije.

      1. Dobar si, ali se ovde ne radi o lagalitetu nego o legitimitetu.

      2. Što bi rekao predsednik Kalimero: „Nepravda pa to ti je.“

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 8

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.