Malinović: O kandidatima nije bilo reči

*Rodić je razumeo sistem odbrane, sada bi se mnogi izvinili Šutanovcu
Novi funkcioner DS demantuje da je u izbornoj trci

Ostavite komentar


  1. Poštovani,vojska sve vreme luta ,zasniva se na karijerističkim ambicijama pojedinaca.Dolaskom Miloševića počela je propast.Šutanovac je penzionisao sve školovane i iskusne.Odreći se zastavnika i starijih vodnika na kojima se iskreno zasniva moć i snaga .Ljude sa vojnom školom i učešćem u 5 ratova zameniti,kursadžijama,… O ovim današnjim nema potrebe ni pričati,procvat podrepnih muva,ulizivanjem do čina i stana,ostalo je ne bitno.

  2. U prvu je general Malinovic, vreme je da Beograd dobije GRADONACELNICU, i to strucnjaka za borbu protiv bezakonja / Vesna Rakic Vodinelic/ ili finansijskog strucnjaka /Miroslava Milenovic/ koja bi istrazila kako je predhodna vlast trosila narodni novac.

  3. Gospodin Malinovic je vojnik,i on bi trebao da bude politicki neutralan i nepristrasan.

  4. E, gospodine Malinoviću! Da ste vi i ostali znali da ratujete, a samo zato ste se ceo život školovali, ne bi izgubili sve ratove. Kao i moji prijatelji, reći ćete, nisu vam bile odrešene ruke, niste vi odlučivali o tome šta treba raditi. Po zakonu, morali ste te da pohapsite i sačuvate državu.

  5. Gospodin Rodic da je duze ostao ,sa svojim znanjem i umecem i ovo malo sto je od Vojske ostalo bi nestalo jos bi i bilo uvuceno u dugove koje bi godinama morali mi da placamo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.