Kome koristi prepucavanje na relaciji Marinika Tepić-Savo Manojlović: Naprednjaci zadovoljno trljaju ruke

Ostavite komentar


  1. Savo je talentovan. Moze biti uspesan politicar. Marinika i Djilas su amateri.

  2. Glasao sam za vas na izborima sa nadom da ćete biti bolji od ove diktator se vlasti. Sve moje nade tonu jer vidim da vi vodite politiku prepucavanja sa Savom i da se ništa ne dešava. Otvorite oči i uši radite nešto normalno. Ovako nećete nigde stići idete ovom režimu po volji.

  3. Glasala sam za Mariniku iako mi se Đilas bas i nesviđa ali posle napada na Savu Manojlovića moj glas vise dobiti neće .

  4. Beba, ne shvatam bas najbolje sledece: Manojlovic moze da napada opoziciju, ali niko iz opoizicije ne sme da mu odgovori!? Savo vec duze vreme kritikuje ( ni malo dobronamerno!) …. bilo je neizbezno da mu kad tad neko odgovori.

  5. Stvaranje Velikog opozicionog bloka bi, u ovom konkretnom slučaju, podrazumevalo da novopečeni partneri u svoj emotivni odnos unesu ono najvažnije što poseduju. U slučaju Save Manojlović to je religiozna opsedutost večitom zabranom iskopavanja litijuma, a u slučaju Dragana Djilasa to je, sada već Highlanderski poklič „There could be only one“. Problem je što Djilas ima potpuno suprotno mišljenje od Save po pitanju litijuma, što on nije ni krio u mnogobrojnim intervjuima na ovu temu, kao i to što Sava neprestano izražava svoju sumnju da je Djilas pogodan, i Bogom dan kanditat za već pomenutog „only one“. I sad, kako stvoriti nov emotivni odnos, i novu političku vrednost, kada akteri ove sage jedan drugom osporavaju esencijalne i ključne „vrednosti“ onog drugog? Do daljeg će se držati jedine vrednosti koja ih spaja, a to je „Dole Vučić“ da bi, onda kada to bude bilo najpogubnije za obojicu, shvatili da su njihove razlike mnogo veće od onoga što ih spaja. I tako u krug već 12 godina!

  6. Mom prostom umu nedostaje
    koncept uredjene drzave.
    Pa nikada necemo postati ozbiljna drzava ako predsetnik stalno nesto mulja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.