Marković: Zakon važi za sve pa i za Mitropoliju, neće nas Vučić učiti

Ostavite komentar


  1. Markovica boli sto srbija zeli da pomogne MCP da plati obaveze jer oni zele da de naplate preko imovine Crkve.Sada se i vidi zasto su doneli zakon.

    1. Vernici i prijatelji?! Ti beslovesnici niti veruju u nešto, niti su kadri da ikome budu prijatelji, Verka. I za jedno i za drugo je potrebno da se bude čovek pojedinac – to se u stadu i iz stada ne može!…

        1. @autosovinisticko stado
          izmislio neko tu glupu reč – autošovinizam – pa je sad svi ponavljaju ko papagaji. A niko ne zna šta znači.
          Brale, kritika je uvek dobrodošla jer se samo od kritike može nešto naučiti i stvari se mogu popraviti. Od pohvala nema vajde.
          Glede crkve i Crne Gore – najzad neko da pita crkvu za porez. U Srbiji je SPC sveta krava, a u Crnoj Gori em što ima najviše imovine, em na najboljim lokacijama, em na tome debelo zarađuje, baveći se „religioznim hotelijerstvom“. E to je problem. Svaki slepac vidi u kakvom luksuzu se crkva valja, kakva kola popovi voze, kakvi kola, sve crni mercedesovi džipovi. Jedino u Srbijici slepci to ne vide.

          1. @Vo u kupusu

            Autosovinizam je jedan vrlo precizan termin, oznacava one koj mrze narod iz kojeg i sami poticu. Velika je razlika izmedju samokritike i autosovinizma. Sto se tice poreza i luksuza, naravno da treba da se placa porez, samo sto se ovde uopste ne radi o porezu a i smesno je i licemerno da o naplati poreza drzi predavanja Milo a na ruci mu sat koji vredi kao omanja crkva. U luksuzu, automobilima, nekretninama uopste ne zaostaju za tim popvima ni Milo i ni njegovi, ni ovaj Markovic, a zive navodno od drzavne plate.

    2. @Verka***Hoće li ti „vernici i prijatelji“ platiti poreske dugove MCP državi CG?

  2. Duško ,,odgurnuo ga Tramp k’o krpu“ Marković odgovara sa pozicije ,,sile“ što je svojstveno NATO poslušnicima… Naprasno se setili da SPC ima ,,milionski“ poreski dug za 38 sveštenika…

  3. NE RAZUMEM OVE KOMENTARE …PA STA JE SPORNO STO DRZAVA TRAZI SVOJE …CRKVA NIJE IZNAD DRZAVE I MORA DA PLATI POREZ …SVE DRUGO JE PROTIV ZAKONA …UOSTALOM , KAKO JE U SRBIJI ?

    1. U Srbiji je isto kao u „Islamskoj Republici“, s tom razlikom što tamo popovi imaju svoju vojsku, a u Srbiji vojska ima svoje popove.

  4. Naravno da neko treba da vas nauci..Do juce niste znali kako se zovete,a danas pozivate Srpske svetinje da vam placaju porez…Sramota

    1. Znaci svetinje. Nisam znao da se objekti od cigala sa nesto inventara od donatora kojima se ne gleda poreklo novca tako zove. Mnogo ste svi naivni, mozda prvo da procitate Bibliju za pocetak pa da nadjete gde to pise da se ljubi ruka popu ili da ga zovu Ocem.

      1. Vaš hrišćanski svetonazor je suviše ezoteričan za naš animistično-tribalni spiritity, Mr. Orwell…

    2. Pa, ni Srbi koliko do juče nisu „znali kako se zovu“, strina-Ružo!
      Sve su srpske crkve bile puste – nekoliko staraca i par „sumnjivih tipova“, tek da ima žive duše – dok heroj-Slobica i doktorica-Mira nisu „osvestili široke narodne mase“, pa su samoupravljači krenuli da se krste i rukama i nogama…
      Je li tako bilo, ili nije?

  5. Zakon vazi za sve osim za Mila i prosirenu mu familiju. Tamo poreska ne dira. Koliko kostaju samo satovi koje nosi Milo, odakle mu, da li je platio porez?

  6. Markovicu,nece vas mozda Vucic uciti, ali ce vas koliko vidim vasi gradjani nauciti pameti.

  7. Da u Crnoj Gori ima zakona, Markovic i njegov sef Milo bi odavno bili iz resetaka.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.