Matija Bećković: Dočekao sam da se vratim kući

Ostavite komentar


  1. Beckovic, koji ni sam ne zna ni ko je ni sta je ni ciji je, a voleo bi da se podmladjuje? Nemoj , bolje ostani Serlok Holms, to je pravo srpsko ime a crnogorsko prezime, dobro za ceraniju, koju prpovedas a i kackket i odelce lako skidaju krv od ceranja kog propovedas, tako mator i pun bolescina, sto umnih sto telesnih. Jad ti je jaca strana i drzi se njega, mozda mislis da ti je to eliksir, Matijo omatorela.

    1. @Bubuleja : Koji si ti bolesnik i to još mladi bolesnik ? Još gore je po tebe , ako si starije dobi ! „Ala volim da mrzim“ je izgleda tvoja maxima ?

    2. Vi ocigledno nemate ni senzibilitet ni intelekt da shvatite dubinu i sirinu pesama g. Beckovica. On je jedan od najvecih zivih umova srpskog naroda, veliki patriota i kriticar drustva, koji itekako zna gde i kome pripada. On reaguje na vredjanje inteligencije od strane vlasti, svojom poezijom, u cijoj je srzi ljubav prema svom narodu i podstrek na budjenje uma nasoram aktuelnih desavanja. Njegove pesme suvpoklon srpskom narodu i svetionik slobode uma i iskrene ljubavi prema sroskom narodu na celom prostoru Balkana.

    3. Shodno liku, pod čijim se imenom predstavljaš ništa nisi shvatio a posebno ono sa podmladjivanjem. Ako je došlo vreme da jedan „Bubuleja“, čoveča Matiju Bećkovića i uči ga ko je i šta je onda je to vreme gore i pogubnije i od samog vremena Korone, koje ovih dana pustoši svet. Vaša mladost nije vrlina ito kao što ni Matijina „omatorelost“ nije mana. Što se tiče „boleščina“ ima i onih bolesti koje ne bole. Prekontrolišite se. Za sbaki slučaj.

    4. Da ti je makar virus korone da dobijes od Matije to bi te oplemenulo, oljudilo i obozilo, nesretni covece

    5. Hahaha, baš tako. Verovatno pjesnik duboko pati što je propao pokušajukidanja Crne Gore i omogućavanju Srbiji da izadje na „to topla mora.“ Ali ima i razloga za pjesnikovu radost: litije su doprinele prodoru virusa u CG. SPC je časno obavio svoju velikosrpsku misiju.

    6. „Oni koji umeju da govore, govore kratko.“F.M.Dostojevski
      ( Vas komentar je predugacak)

    7. Bubuleja, mora da si ti neka ocvala crnogorcina, puna jada i ocaja nad svojim zivotom. Postovanje za g. Beckovica.

    8. Otkud Vam ideja da se ovako obraćati velikom Matiji? Čime ste se kvalifikovali da ga, uopšte, pominjete? Hoćete da igrate basket sa Dzordanom a ne možete da pogodite kos iz 100 slobodnih bacanja?

    9. Vidim da ste vaš komentar „okacili“ oko pola noći, verovatno ispražnjen od ONANIRANJA, toliko ispražnjen da vam jei mozak sa onom masom IZLETEO! Pod uslovom da ste ga uopšte imali pre onog ČINA!! Sramoto ljudska!!

    10. Velika sramota ovih ,, pametnih propovednika “ koji komentarišu slavnog akademika Matiju. On je za svoje godine dosta dao sebe i može mu se da priča i piše šta hoće. U odnosu na ove sitne ribice što svašta pišu, a ni oni sami ne znaju šta su hteli reći. Te iste ,, pametne “ sitne ribice nikada neće dostići ono što je Matija Bećković !!!

    11. Bitno je da ti znas čiji si. Umeće prebrojavanja krvnih zrnaca u 21. veku je inače odlika „teških intelektualaca“ kojima iz jedne nozdrve curi slina a u ruci drže nož.

  2. Zar pisci u vremenima apokalipsi ne dobiju inspiraciju? Sedi, pishi stagod smisleno. Inace si promasio temu, jer tvoja je kuca nikuda i nigde.

  3. Potpuno sam zgrozena komentarima i mrznjom koja iz njih izbija. Sta se dogadja sa nasim narodom? Zasto svako dozvoljava sebi da pljuje po nekome ko ga prevazilazi u svakom smislu: pamecu, obrazovanjem, talentom, uspehom…. Umesto ovog neukog i ruznog lupetanja uzmite da citate velikog i mudrog pesnika Matiju. Ako ista budete razumeli, verujte mi, postacete bolji ljudi

  4. Ma dobro je i to ‘sedi kuci’. Zamislite da ste slomili kuk. Kakvo bi to tek ogranicenje bilo. Em, boli em ne mozes da ides nigde 6 meseci. Ovako samo sedis kod kuce, i aplaudiras ovim “ povampirenim sns ludercicima“, koji su jurnuli na vanredno stanje da ga sruse, jer im valjda smeta u “poslu“.

  5. Mira Mi@ nema potrebe da se pitas sta se desava sa nasim narodom.Ovi sto pisu protiv ovog velikom coveka nisu srbi.Po dijalektu mozes da prepoznas da su to balije iz Rozaja.

  6. Kad bi neki ljudi shvatili koliko su „pametni“dok usta drze zatvorenim, nikada ih nebi otvorili.

    1. Kad procitam kakvih sve ima komentara prodje me volja i drzim se one Marfijeve:“Nikad ne raspravljaj sa budalom jer vas neko moze pomesati“

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.