Mediji: Novi kosovski policajac Aleksandar Vučić

Ostavite komentar


  1. A bas me zanima koliko Albanaca radi u MUP-u Srbije? Uopste koliki je procenat pripadnika manjina u MUP-u.
    Ima li bre neka statistika u Srbiji ili je i dalje srednji vek?

  2. A kojoj.drzavi su to bili lojalni i koju su to drzavu postovali pa ih je neko zeleo u vojsci ili miliioji

    1. Nemoj tako, bili su lojalni Turcima, zato su i stigli sve do Nisa, zatim su bili lojalni fasistima i nacistima koji su isto odvojili Kosovo od Srbije a sada su lojalni Nemcima i Amerikancima. Lojalni su svakome ko pomaze njihovo nacional-sovinisticko sirenje i izivljavanje.

    2. Ne ide se u državnu službu zato što poštuješ državu nego obrnuto. U državnu službu se ide što država poštuje tebe: tvoje znanje stečeno školovanjem, prethodno postignutim radnim rezultatima, tvojim moralnim vrlinama, sposobnošću za timski rad… Ma ima toga još ali je i ovo dosta za Dejana i njemu slične.

      1. §Miki, Matori i kakos e sve ne potpisujes

        Kapiras da se ovde radi o jednoj karikaturalnoj tvorevini, izdrzavanom protektoratu koji nije u stanju da ispuni ni osnovne standarde te zbog toga nikako da im ukinu vize za EU, tvorevini u kojoj su na vlasti likovi kao Taci ili Haradinaj? Ne radi se ovde ni o Svedskoj ni o Danskoj nego o jedno naci-mafijaskoj paradrzavi.

    3. Pa normalno da neće da poštuje državu koja te tlači! Jer ti je deda poštovao Nemce? A pradeda Turke? Pa, da…to sam i mislio.

      1. Da je Srbija zaista toliko „tlacila“ Albance kako pokusavate da proturite u vasim jeftinim spinovanjima, na Kosovu ne bi bilo nijednog Albanca. Kada vec spominjes Turke, Albanci su i kolonizovali Kosovo zahvaljujuci Turcima, na zalost, kada su otisli Turci nisu dovoljno svojih pomagaca poveli sa sobom, zato i imamo ovo danas na Kosovu.

        1. Iz pogrešne knjige (Istorije) si učio (la). Pominješ spinovanje a to činiš u prvoj rečenici. Pitanje: koliko tlačenje (kod tebe je pod navodnicima što je licemerno) treba da bude da bi to, možda, bilo „prihvatljivo“ ili nešto poput „toliko“? Koliko je to „toliko“ i ima li manje od toga? Upamti, tlačenje bilo koga ili bilo čega nije dozvoljeno nikome i nigde na ovoj planeti ni u kom obliku. Nehumano je, zabranjeno i kažnjivo!

          1. @Matori
            Samo ti nastavi da proucavas „pravu istoriju“ iz veljikoaljbanskih mikimaus „knjiga. Koga zanima.

    4. Albanci u Srbiji su lojalni toj drzavi u kojoj zive isto toliko koliko i srbi koji zive na \kosovu.
      Pripadnika Kosovske policije ima otprilike 6% od ukupnog broja policajaca na Kosovu.Koliko ima u Srbiji to zapravo niko ne zna ili nece da kaze .
      Jedno se cini da je jasno -Albanci na Kosovu su sto put vise tolerantniji nego li bilo gde po srbiji po pitanju nevecinskog stanovnistva

      1. @RKS
        Srbija je i danas multietnicka drzava gde manjine predstavljaju oko 30% stanovnistva. Ta albanska nacoska paradrzava na Kosovu je temeljno etnicki ociscena i danas Albanci cine vise od 90% stanovnista. Albanci nisu proterali samo Srbe, nego i Rome Crnogorce, Hrvate i Turke. U Pristini, Prizrenu, Peci danas jedva da ima Srba. jedini grad na Kosovu koji je i dalje mesovit je severni deo Mitrovice gde su Srbi vecina. Koliko ste vi Albanci „tolerantni“ pokazuje zica, policija i KFOR oko srpskih manastira, porusena groblja, napadai na Srbe, to sto se vratilo manje od 2% od proteranih i da ne nabrajamo dalje. Bilo bi sjajno da ste vi Albanci i u realnosti takvi kako sebe opisujete u komentarima, samo niste.

      2. @RKS

        Na cemu ste vi aljbanske patriljote te toliko halucinirate? Vi Albanci ste tolerantni? Kako te nije samo sramota? Sa Kosova ste proterali stotine hiljada ljudi, zaulezi njihovu imovinu, maltretirate one preostale Srbe i ti ces da pricas o albanskoj toleranciji?

  3. Ne ide se u državnu službu zato što poštuješ državu nego obrnuto. U državnu službu se ide što država poštuje tebe: tvoje znanje stečeno školovanjem, prethodno postignutim radnim rezultatima, tvojim moralnim vrlinama, sposobnošću za timski rad… Ma ima toga još ali je i ovo dosta za Dejana i njemu slične.

    1. A zašto nesrećan , kosovski policajci imaji dva puta veće plate nego naši , bolje uniforme i uslove rada , i ne morsju szalno da jurcsju po državi i obezbeđuju svakodnevne mitinge , proslave i izžvljavsnje predcednika .

      1. @Neprilagođen, Miki, Matori

        I ne samo da su u „republjik kosova“ plate višestruko veće i uniforme bolje nego su kuće od čokolade a ograde od marmelade….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.