Mekalister: Tači i Vučić doveli dijalog na novi nivo

Dejvid Mekalister o razgraničenju, dijalogu, izborima za Evropski parlament, prostestima u Srbiji i bojkotu opozicije

Ostavite komentar


  1. A taj nivo glasi „sedam godina pregovora a rezultat NULA“…. ZA nas NULA a albanci mogu biti zadovoljni jer polako postižu cilj uz ogromnu pomoć naših političara.

  2. Ovi Evropljani su ili blesavi ili se prave blesavi. Kako da razgovaraju parlamentane grupe kada vlast konstantno na svaku kritiku aktivira pricu o lopovima, izdajnicima i stranim placenicima? Neko te namerno opstruise u skupstini i ti sada treba da sednes sa njim i da mu objasnis da to nije u redu? Sve mi se cini da ce posle ovakvih izjava Evropljana Vucic krenuti jos jace na opoziciju. I sto ga niko jije upitao za izvestaj Freedom house? Jel taj izvestaj nije dovoljan dokaz da je u Srbiji trenutno diktatura na snazi? Bojim se da ce narod koji protestuje izgubiti i poslednju slamku spasa koju je video u EU i da ce dici ruke od svega.

  3. Kako nas prave budalama. Ispade da su opozicija i narod koji protesruje odgovorni za demokratiju, a vlast koja je direktno zasluzena za njeno sprovodjenje ju je ukinula. Jel ga uopste neko podsetio na izvestaj Freedom house?

  4. Kako,kada i gde se dogovaraju?Vučić demantuje da ima tajnih susreta?Ko je ovlastio Vučića da može tajno da pregovara,dogovara,crta,trguje i kome podnosi izveštaj?

  5. Notorious lazov I dalje tvrdi da nema taj ih pregovaranje sa siptarot Tacijem.
    Vucic trazimo nacin da narodu saopsti da je u pregovorima izgubio DEO Srbije. ( citaj prodao)

  6. Mekalister navodi i da bi trebalo iskoristiti trenutak, jer su „predsednik (Srbije, Aleksandar) Vučić i predsednik (Kosova, Hašim) Tači doveli dijalog na novi nivo“.
    Gospodin koristi neke lekove?

  7. Vlast koristi zimu i hladno vreme da ekspresno zavrsi poso oko priznavanja Kosova. Medjutim , nezadovoljstvo sve vise raste , cim ogreje sunce , narod ce masovno izaci na ulice i vlast ce biti smenjena. Neka se niko ne zavarava da ce mu narod tada zaboraviti krsenje ustava i nevidjenu medijsku blokadu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.