Merkel: Nemačka podržava evropsku perspektivu Srbije

Ostavite komentar


  1. Eto ne znam kako da joj se zahvalimo. Možda da joj šaljemo svaki dan „Informer“ a i mts Tv paket pa neka i ona uživa u SREĆNOJ I RUĐIČASTOJ televiziji. Što samo mi …neka vidi koliko smo velikodušni narod i koliko nam je drago što nas podržava, a pogotovo naše napore i odricanja na Eu put ..tj u svetliju budućnost.

  2. Ovo podseca na susrete holivudske zvezde i dosadnog obozavaoca (obozavalac je naravno Vucic).Nakon nekoliko neuspesnih pokusaja doslo je do onog „‘ajde dobro, pustite ga, samo da ga posle ne vidjam neko vreme“Mi nismo te srece (barem jos neko vreme)

  3. Pitanje Kosova je delikatno i neće se rešiti preko noći, ali dobro je da je Nemačka u neku ruku prepustila našim vlastima da nađu kompromis sa Prištinom.

  4. Не знам ко је овде гори. Да ли садашњи европејац Вучић или корумпирана, бирократска ЕУ где нас на силу терају.

  5. Srbija i Nemačka imaju rekordnu trgovinsku razmenu od 4,4 milijarde i zahvaljujući nemačkim investicijama u Srbiji, naš izvoz za Nemačku je dostigao 1,9 milijardi. Nemačka mora da pomogne Srbiji oko zapošljavanja ljudi,

  6. JUNKER MUDRO: Dajte Kosovo pa možete u EU. Predsednik Evropske komisije Žan-Klod Junker poručio je sinoć (26.2.2018.) da EU ne može da prihvati u svoje članstvo zemlje koje nisu međusobno rešile teritorijalne sporove i naglasio da je na Beogradu i Prištini da odrede kakvog karaktera će biti traženi pravno obavezujući sporazum.
    Post scriptum: Lepo se na fofografiji vidi da Srbija ima zastavu, a pored nje je EU zastava, Nemačkoj to ne treba. Kompleksi, kompleksi do neba. Kad ste poslednjih pet godina videli da se Orban slika pored Mađarske zastave, a da je uz nju EU zastava. Nikad.

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 10

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.