Merkel otputovala iz Beograda, Vučić joj poručio da je Srbija njena druga kuća (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Svima mora biti jasno da frau Merkel sve što radi, radi za svoju državu i one koji su joj toliko dugo verovali i za nju glasali. Njen interes nije uvek i naš interes. O našim interesima brigu bi trebalo da vodi naša vlada, kako je to Ustavom propisano. Predsednik da pripomogne u okviru svojih ustavnih ovlašćenja. Dakle, za sve što nam ne odgovara nije “kriva” nemačka kancelarka, već odgovaraju naši vlastodršci. Kamo sreće da i mi imamo jednu takvu “srpsku Merkelovku” koja bi znala i htela da iz mraka izvede Srbiju na pravi put!

  2. „Srbija je Vasa druga kuca“
    Zbog zasluga za priznanje Kosova. Ja bi rekao: Daleko Vam kuca. Kada ces reci narodu o cemu ste i sta pricali?

  3. Cujemo predsednice da ste frau Merkel odveli na izlozbu o odnosima Srbije i Nemacke, odnosno srpskog i nemackog naroda u 19. veku. Kao sto znamo, Vi ste pristojan covek, pa 20. vek niste pominjali. Sta to bese predsednice sa odlaskom Merkelove u Sumarice? To ste nam obecali pre nekoliko godina. Dobro se secam.

  4. Neka joj pokloni svoju kucu ako je tako ,, sirok“, ne moze da raspolaze drzavom nije mu ovo dedovina, razne belosvetske fukare nalaze utociste i oslonac u ovoj bednoj zemlji a na ustrb obicnog sveta…

  5. Kad ugledam svuda po Beogradu nase i zastave naseg agresora iz prvog i drugog velikog rata pripadne mi muka. A ovaj nas ljigavko seni i mase repom. Zasto, cime nas je toliko zaduzila?

  6. Ova kuca i jeste za kriminalce – ne ljude politicare… Lepo joj reko… Resident evil… Za narod

  7. Prazne reči za javnost i dobrodošlica su maska, pravi razlog je interes velike sile -ekonomski, vojni (Nato), državni (Kosovo) i treniranje strogoće u Evropi. Nemci se rukovode interesom, a ne prijateljstvom sa jednom siromašnom zemljom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.