„Mesec dana robije za srednjoškolca, Milanu Radoičiću sloboda za 24 sata“: Manojlović o odluci tužioca Pantelića

Ostavite komentar


  1. Tuzilac Pantelic je pravi primer odanog zna se kome sto mu je bio jedini adut da dodje na tako vaznu funkciju koju ni po kakvom osnovu ne zasluzuje pored toliko sposobnih koji bi mogli da ga poduce mnogim stvarima pa i profesionalnosti sto svaki pravi tuzilac treba da poseduje.Zalosno u kakvoj neuredjenoj pravnoj drzavi zivimo da ovakvi da ne budem grub nikakvi o nasoj sudbini odlucuju.

  2. Мила, и ја се надам…само да не буде касно јер је све лудо….

  3. Postoje dva stuba vladavine Nepomenika:mediji i Zagorka Dolovac.Da oni rade profesionalno,on bi odavno bio tamo gde mu je mesto.

  4. A bre Mila!Mnogo si primitivna.Razumem da je čovek bot, ali da bude bot i još idiot, to mi je čudno.Finansira ga Vaš heroj iz Banjske M. Radoičić.

  5. Zato što je vladajuća SNS stranka fašistička radikalska partija koja je instalirala autokratiju i fašizam u Srbiji

  6. Pa to je normalno u ovakvim drzavama.Taj Radojicic radi po nalogu predsednika,a mali srednjoskolac se drznuo da protestvuje.U diktatorskim rezimima to je zabranjeno.Vec vidjeno po citavom svetu.

  7. Taj tuzilac je u sluzbi mafije, morace na robiju, dozivotnu, jer je sudio po zakonima mafije

  8. Trebao ovo imati u vidu kad se budućem bivšem tužiocu bude sudilo. Kako seje, tako će i da požanje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.