Mihajlović: Đilas obmanjuje građane

Ostavite komentar


  1. Baš ste mi nedostajali ovih dana. Populizam „pruga do Budimpešte do 2015“, sada nema pruge ni do Novog Sada, „Koridor će biti završen do 2016. u celosti“, danas je 2019. brdo odoleva a i prema Bugarskoj baš ne ide, Do Zlatibora će se stizati za 1, 45 sati“, toliko treba do Čačka a od Čačka još toliko. Draga populistička ministarko bolje da sada ćutite pred kraj jer će Vam to biti uzeto kao olakšavajuća okolnost za sve pljačke koje su izvršene na infrastrukturnim projektima a Đilasa ne uzimajte u usta jer Vam on ništa nije skrivio već Vam je mnogo pomogao u životu. Vi to srpski: „Ko tebe lebom, Ti njega kamenom“.

  2. Gospodjo Ministarka da li znate šta pričate? U Srbiji je sve na prodaju strancima. Srbija nema nikakvu korist od Arapa, da nam možda nafta nije jeftinija? Zato Arapi imaju veliku korist od prijateljstva sa Vučićem. Pokupovali su hiljade ha poljoprivrednog i drugog zemljišta po veoma niskim cenama. Možda je u njihovim rukama i stotine hiljada ha, još uvek se ne zna koliko, jer je dosta zemljišta prodato pod državnom tajnom. Sada im Vučić dovlači njihov narod , migrante koji će uskoro dobijati poslove gde god su Arapi vlasnici. Pa šta mislite, kada stigne armija mladih Alahovih sledbenika čija će ovo zemlja biti? Kosovo smo tako izgubili a sada smo na putu da izgubimo celu Srbiju..Da li ste toga svesni vi koji podržavate Vučića i ovu politiku prodaje Srbije?
    Manage

  3. Kad sluša njih, lovek bi pomislio da je Đilas bio u vrhovima vlasti barem sto godina. A nešto se ne sećam da je od 2012. ijedan drum do kraja urađen, a stotinu je započeto, već se popravlja i prepravlja. Jedino su rešili problem nezaposlenosti, svi odoše pa je Srbija postala pusta zemlja.

  4. da vi ne obmanjujete gradjane. Da li napuhana ćurkastog izraza, zna šta je sve slagala za sve ove godine? Ministarko, krali ste me 4 godine i za mene ćete doživotno ostati lopurde. To je samo jedan segment. Za šta god ste se uhvatili, vi ste upropastili i u isto vreme enormno napunili svoje džepove. Ova zemlja je mala, da se ne bi znalo šta radite i koliko kradete. Mozgove vam izjedaju pare. Ministarko, ko je vozio automobil, koji je usmrtio ženu, ni krivu ni dužnu? Niste znali čiji auto vozi Babić(a)? Što ga niste pitali? Mnogo pitanja samo za preletačicu, nego me mrzi da pišem. Čim vidim ovaj botoksirani lik sa kilo šminke na licu, izgubim svaku volju. Znam svidja joj se Djilas odavno, ali izgleda da nije njegov tip.

  5. Ma dobro za Đilasa znamo nego ti vagoni i te pruge vidi nekako reši , baš su učestalili sa lošim vestima.

  6. Protesti setaca u vise desetina gradova Srbije, nece izazvati nikakve politicke I drustveno ekonomske promene u zemlji.Kreatori promena sede u Skupstinsim klupama, a oni ne zele da se lise mogucnosti pljacke tog napacenog naroda,To su istovremeno potomci laznih komunista, koji su iz istih razloga odrzavali Titovu diktaturu.Licno sam ucestvovao u demonstracijama 1968 godine .Nazalost to nije dalo nikakve rezultate.Zbog toga sam , posle zavrsetka fakulteta napustio Srbiju.
    Danas unuci mojih kolega u Srbiji protestvuju zbog istih razloga.
    Istovremeno vodje danasnjih protesta I sami setaci , ne shvataju rzrok enormnog zaostajanja Srbije u svim sferama . Nazalost po licnom I nacionalnom bogatsvu, potrebno je oko 400 godina da se postigne dansnji prosecni nivo razvijenih zamalja zapada, po prosecnom rastu BDP od 5%. Setaci I njihove vodje sada zahtevaju TV duele kao I ispunjavanje zahteva koji nece dovesti do nikakvih bitnih promena u drustvu.
    Jedina put ka promenama je podpuna izmena ustava u smislu uvodjenja Direktne Demokratije.Sanse za to su veoma male, iz prostog razloga sto vlasnicima opljackanog kapitala to nikako nije od koristi.Sve dok ne shvate na koji nacin da preuzmu vlast od visedecenijskih pljackasa, gradjani mogu do mile volje da se relaksiraju setnjom I time daju oduska unutrasnjoj napetosti.Jecini merljivi rezultat je nepotrebno pohabana obuca.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.