Mihajlović: Đilasu verovatno draža Srbija koja se ne razvija

Ostavite komentar


  1. Zaist, ministarko, vređate obične ljude! Pitanja za Vas: šta je sem gradonačelnika BG bio u vlasti D. Đilas? Zašto ga niste (Vaša steanka ) uhapsili jer godinama pričate da je lopiv? Odakle Vas u politici? Koja ste stranka bili ranije? Gde ste se fakultetski obrazovali? Vidim da ste stručnjak za sve.

  2. Gospidja Zorana Mihajlovic je veliki strucnjak za sve probleme,profesorica na fakultetu,kod Gospodje je polagao ispit Dr. NEBOJSA STEFANOVIC.

  3. Dali neko iz sns ume bilo sta da kaze a da ne pimene Djilasa a gispodja bi u svojim godinama trebala da zna da se danju ne koristi nocna sminka ili je i za to kriv Djilas

  4. Što jest jeste, ipak SNS ima više profitera,na raznim pozicijama! O aferama da i ne počinjem! Ne mogu da shvatim da predsednik države javno kaže da sklonio snimak od 2 minuta,sa naplatne rampe ključnog dokaza ko je vozio i usmrtio Staniku Gligorijević i da nakon toga, „SUD“!? nije to pribavio!!! Sarkozi je osuđen na 3 (tri) godine zatvora! U Srbiji sve može da „prođe“ a ako nema izgovora e onda he tu „Krivac za sve“, Đilas!

  5. Razvijamo se.Da,da,kako da ne.Vratite vi nama plate od pre 10 godina i takodje,cene namirnica iz tog perioda,jer ova poskupljenja su van svake pameti,pa svako bi tako mogao da vlada i puni budzet na grbaci radnika i seljaka.

  6. Ukljucite mozak bar 3 minuta jednom u mesec dana i shvatite vise da vas vozaju i opozicija i vlast zarad njihovog lopovluka .
    Jedino resenje je sve novo sve novo .

Ostavite komentar


Politika

Burna rasprava opozicionara u „Utisku nedelje“: Aleksić i Lazović tvrde da neće biti gore nego u decembru, Jovanović za bojkot 9

Burna rasprava opozicionara u „Utisku nedelje“: Aleksić i Lazović tvrde da neće biti gore nego u decembru, Jovanović za bojkot

Pitanje bojkota predstojećih junskih izbora ili ne izazvalo je u večerašnjem "Utisku nedelje" burnu raspravu između opozicionara koji izlaze i koji ne izlaze na izbore. Predstavnici dela opozicije okupljene u koaliciji "Biram borbu" i koji će učestvovati na izborima 2. juna, Radomir Lazović i Miroslav Aleksić, tvrde da izborni uslovi nisu gori nego 17. decembra, dok Miloš Jovanović iz Nove Demokratske stranke Srbije smatra da su se mnoge stvari pogoršale od decembarskih izbora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.