Mihajlović: Đilasu verovatno draža Srbija koja se ne razvija 1Foto: Beta//MINISTARSTVO RUDARSTVA I ENERGETIKE/ZORAN PETROVIĆ

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović ocenila je danas u saopštenju da predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas ,,uzalud pokušava da lažima i napadima“ na predsednika Srbije Aleksandra Vučića natera građane da zaborave kako su živeli u vreme njegove vlasti.

Mihajlović smatra da je u vreme Đilasove vlasti Srbija bila zemlja u kojoj je stopa nezaposlenosti bila iznad 25 odsto, dok je danas dvostruko manja.

Tvrdi i da je onda inflacija bila i do 12 odsto godišnje, a danas je ispod dva odsto. U to vreme čitavi okruzi su gotovo ostali bez fabrika, a Srbija je danas zemlja koja prednjači u privlačenju investicija u regionu i u kojoj se grade nove fabrike, naglašava Mihajlović.

Uz opasku da je Đilasu verovatno draža Srbija koja se ne razvija, ona je predočila da se napredak, izgrađeni putevi i fabrike ne mogu ni izbrisati, ni sakriti.

Mihajlović je zaključila da se na vlast ne dolazi na ulici, nego na izborima gde građani odlučuju kome će dati poverenje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari