Mihajlović: Ima li Savez za Srbiju da ponudi još nešto osim mržnje i uvreda?

Ostavite komentar


  1. Ako Mihailovic tvrdi da su opozicionari Brankovici a istovremeno je u vladi ciji minstar vojni je najcuveniji dezerter u kosmosu – sta dedukcija kaze o zdravlju uma i duha Brata Broj Jedan?

  2. Nije to nikakvo vredjanja, vec istina. A sta ti imas da ponudis? Koliko godina trosis nase pare nesposobna spodobo?

    1. Kako ne, ima casna ponuda: vratite opljackane i iznete u Emirate milijarde evra, pa uradite harikiri – ako necete da trunete na vecnim robijama. Zbog pljacke, genocida nad narodom, krsenja ustava i zakona, dovodjenja Srbije na ivicu krvoprolica zbog nikad vecih podvala i podela…

    1. Mi zaista želimo da diktator ozdravi ! Mi nismo zli kao on. Ali dok ne ozdravi, vojska mora da zaštiti državu od njegovih ludih i po zemlju pogubnih postupaka. Jasno ?
      A i u zatvoru ćemo mu obezbediti adekvatnu medicinsku negu.

    1. Nije sramota biti bolestan. Za njegovo dobro ga treba hospitalizovati. Nije on vise sposoban da obavlja drzavnu funkciju.

  3. Politicka korektnost i principi inkluzije nas obavezuju da se odnosimo sa postovanjem i prema osobama sa mentalnim problemima. U svakom hodniku psihijatrije imate plakate koji pozivaju da prihvatimo ove ljude. Ali ima granica. Ne moze svako da prodje kod psihologa ako hoce potvrdu za vozacku dozvolu. Za presednika moze.

  4. Gospoja, kao što znate, narod ne trvdi da ste Vi ludi, samo da je lud diktator, s razlogom, a Vi se samo.pravite ludi da ne vidite da sa njim nešto nije u redu.
    A pošten narod tvrdi takodje da ste Vi samo kleptomanka i član mafije !

  5. Gospodjo Mihajlovic , kada prodje vase doba prebrojacemo sve vase kilometre puteva sa parama koje ste platili, pa idemo lako napred,
    . vas je neki zatvor u celom sistemu koliko vidim

  6. Jao … Zorana … Zorana …bas ste tvrdoglavi kao “ prava Bosanka “ …opet vi u medijima i opet ista tema , pa jos pismeno saopstenje , koje ste vi ili ne napisali , a mozda ne podpisali .Sto kostantno branite Acu , pa on je puno letan i vakcinisan , neki tvrde i zavrsio fakultet u “ normalnom roku “ od ( 6 ) godina . A on , suprotno , vas ne samo ne brani nego vam priprema “ cipel cug “ sto ja veoma zalim , a i vama donosi stresne i besane noci , jer je to greska , pogresno savetovan od strane Nebojse iz BG. -a , Suzane ( koja se lako ali vatreno zaljubljuje u spijune ) Bebe Popovica ( mutan lik iz senke ) i naravno Ivica pevac ( koji ne govori ni jedan strani jezik ) sa Mrkonjicem( taj vas ne voli )… Zorana …mislite na sutra …zlatno pravilo francuskih ( vama milih … znate vec zbog cega ) politicara “ ne pas insulter l’avenir “ ne vredjati buducnost

  7. Aman, zemljo otvori se!!!!
    Mržnju i uvrede drugima zamera osoba koja je u istoj stranci kao prosipači pomija kalibra Martinović, Rističević, Jerkov, Gojkovićka, Vesić, Đuka Noćni Moler i onaj nesretnik koji se predstavlja kao nekakav „profesor“, zaboravih mu nimalo cenjeno ime!!!! (Izvinjavam se ostalim veoma mnogobrojnim iz te stranke, koje ovde zbog nedostatka prostora moram da sasvim neopravdano izostavim, ai tekako su zaslužili da ih pominjemo!)
    Da ni ne govorimo o baš jakoj sklonosti samog predsednika te stranke ka besomučnom vređanju neistomišljenika!!!!
    Gospođo, a da vi malo počisite svoje dvorište, ili da se makar samo nakratko okrenete i pogledate u njega? Ako uopšte smete…

  8. Ministarka, nije to uvreda to je dijagnoza. Bolesni ljudi treba da se lece a ne da sede u foteljama.

  9. Ova k’o pokvarena ploča, glede opozicije. Dajte to malo kreativnije gospođo, možete vi to.

  10. Bas je umobolnik AV dobar covek. Pusti sa lanca neke kucice koje cuva kao zadnju odbran Vidi se ko laje cim mu se skine brnjica ,a da bi se sto vise umilio gospodaru.. Gospodar zna to da ceni pa ponovo baci kosku najlajavijem kucetu. Posle ce,naravno , da vrati brnjicu kucetu jer ono ne zna kada je dostapa moze da zalaje i na gospodara. Laj Mihajlovicka neces jos dugo.

  11. Reče gospođa preletačević. A onako, usput, pitaj svog novog gazdu ko širi mržnju i deli nsrod. Vi po Gebelsovom diktatu… Okrivi druge za sve ono što ti radiš. Ili bolje pitsj svoje drugsre iz EWB-a? Oni znaju garant. Ipsk je to Trilaterala.

  12. A moze li vlast u kojoj su glavni Dinkicevi preletaci ,da narodu ponudi jos nesto osim torture i pljacke naroda do gole koze ?

  13. Nikada nisam bio niti cu biti clan neke stranke.Smatram da je to uglavnom uhlebljenje za najnesposobnije i najkorumpiranije.
    Iskreno prezirem ovo divljastvo projektovano od strane A.Vucica, koji se prema gradjanima neistomisljenicima ponasa kao huligan sa bejzbol paluicom u ruci.
    To je sramota!

    1. Hahaha, upravo tako ali ja imam još tačnije zapažanje: Predsednik Srbije (a Srbija je po Ustavu zemlja svih njenih građana, pa i Albanaca sa Kosova) ponaša se kao neuspešni vođa lokalne huliganske grupe koji mrzi čak i slične bolesnike iz susedne ulice, a da se ne spominju oni malo udaljeniji. Ukratko: kao neki podivljali neandertalac sa preistorijskim buzdovanom. Definitivno redak primerak zlog i potpuno poremećenog (ne)čoveka.
      Hitna hospitalizacija!!!

  14. A sta Vi nudite? Maglu. Lazna obecanja. Drzi vodu dok majstori odu. Oladite sa jednim jedinim izgovorom da su pre vas bili losi. Mozda jesu, ali ste vi najgori.

  15. Ovakve kao vi, „gospodjo“, ne bi u SLO vredjali, ako vam je sad lakse. Ali bi vas kamenovali posle svega. A ne bi ni dopustili, naravno, da radite sto radite i sto ste radili. Iako je demokratija teoretski ista za sve, pa bi po toj teoriji mogli biti i ministarka u SLO. Ni u teoriji, naravno, samo metla u ruke.

  16. Vidi, vidi, ko nam to brine za SzS? Draga Zorana nemoj da od prevelike brige za SzS izgubis iz vida da tvoj sef uveliko preti ministrima da ce izgubiti fotelju pa ti je izmakne. I pored tvoje velike brige u SzS za tebe nece biti mesta.

  17. od političara iz SNS građani nisu mogli da cuju kako vide rešenje kosovskog pitanja.
    Mislim od 2016. i voza „Kosovo je Srbija“ do 2018. „neki bi hteli da Srbija izgubi sve, i ne dobije nista“ nije bas jasno. Sta je to?
    inace, svi u politickom zivotu svojom agresijom i nasiljem cinite bas sve da anestetizujete i/ili oterate neopredeljene gradjane, ali nikako da se odlucite sta hocete posto su vam ipak potrebni robovi za ovaj vas cirkus.
    potrebna vam je reakcija i neprijatelji, a u isto vreme ih necete, potrebno vam je da protivnici napuste teren i da vam ne smetaju ali u isto vreme bitno je da teren ne ostane prazan jer onda nema mazgi da vas sve politicake parazite kolektivno izdrzavaju.

  18. Gospođa Mihajlović definitivno ima ozbiljnih stanovitog problema, maternji jezik joj je problem, ne razlikuje pojmove kao bn što je građanin od npr podanika a ni socijalne kategorije su joj mutne i nepojmljivo. Možda upravo te činjenice objašnjavaju pored nekih drugih njen prelet u radikalsko-naprednjački tabor.
    Kako god, gospođa ne shvata da su političke stranke koje su se već opredelile za bojkot kao i one kojima je ta opcija bliska to učinili upravo usled pritiska građana koji nisu spremni da budu korumpirani od strane parapolitičke organizacije koja sebe skraćeno naziva SNS inače čiji naziv suštinski glasi Srpska neofašistička stranka.
    Da li te stranke opredeljene za bojkot koga se radikalskonaprednjački navrhvođini podanici plaše kao đavo od krsta, videćemo kada za to dođe vakat.
    Ono što je bitno, građani znaju šta žele, snižavaju su se na njihova užad koja su se pretrgla. E, ako je za vazduh, došlo je vreme da se i građani opamete, za narod nisam još siguran.

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 10

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.