Mihajlović: Jeremić pokušava da skrene pažnju na sebe šireći neistine o projektu Jadar

Ostavite komentar


  1. Mihalovićka je iz sela u blizini iskopina. Ona je veza sa Rio Tintom od kad su oni ušli u srbiju.
    Ako primetite ona je uvek ministarka resora koji im je trenutno potreban.

  2. Rio Tinto je gotova prica. Bice radi umirenja javnosti i referendum na kojem ce masovno izaci penzioneri (slucajuci na RTS, Pinku… kako je ovo posao veka od kojeg ce im deca i unuci imati plate od 900 i vise evra jer ce BDP eksplodirati posle otvaranja rudnika), javni sektor (da bi sacuvali svoje poslove) i botovi (da bi dobil posao u javnom sektoru). Dovoljno da refendum bude uspesan.

  3. Naseli se tu gde bude odlagano jaloviste i decu i unuke naseli kad je zdravo . Ima li kraja ovog naprednog laganja zarad ličnih zadnjica po cenu zdravlja cele nacije.

  4. Ne dirajte zoku,ona mi je taman.A rudnik ce da bude kao sto rece neko u komentaru,svi ce se namiriti a narod ce da zeznu kao i uvek

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.