Mihajlović: Jeremić poslednji koji treba da deli lekcije o Kosovu

Ostavite komentar


  1. Bolje bi za sve bilo u vladi, da se bave svojim poslom, lako je klevetati, to odlično radi vaš predsednik… Obratite vi pažnju na lopovluke i nestručnost na koridorima, na bespravno gradnju…! Šta bi gospođo, sa zgradom na Pančićevom vrhu…? Sutra će da nikne i soliter na Kalemegdanu…! To je vaš posao, ako niste znali…

    1. Jedan od pet miliona ubrzo ugasicese,Lbudi znabu daje bolji zivot sa ovom Vladom nego stoje bio prije g Vucica.

  2. Postovana gospodjo, prestani sa klevetama, omalovazavanjem, mrznjom, govorom primitivizma i ulice. Pa ti si ministarka, ponasaj se tako.
    Vuk Jeremic je obrazovan, inteligentan, ume da se krece na parketu svetskih politicara, bio je drugi u trci za Genexa, mnoge zemlje bi bile ponosne na njega, a ti hoces da ga omalovazis! Da to nije neki strah?

  3. Za gospođu bi bilo najbolje da najavi zidanje novog, većeg zatvora. Zlu ne trebalo, nek se nađe.

    1. Pa ova gospoda ministarrka ocigledno da se plasi strucnijih i obrazovanijih ljudi. pa zeli da skrene paznju na drugoga od njenog resora koji je skandalozan

  4. Nisam simpatizer ni radikala, ni preobučenih radikala (SNS), ali Zorana je, što se ovoga tiče, apsolutno u pravu.
    To, što bi Jeremić da bude veći katolik od pape, teško da može! A to mu je, po svoj prilici, jedino preostalo, jer je on, u politici, davno ispušena muštikla!

      1. Vrlo bistro, ko god neko napiše što mi se ne sviđa, ne polemišem argumentima, već ga odmah proglasim botom! Inteligentno i demokratski!

        1. Sa sednice glavnog odbora SNS (Srpska Nasilna Sekta) odrzana nedavno u Kraljevu, procurio je poratak da je angazovano 3456 botova, sto pismenih, poluposmenih a sto je najttagicnije nepismenih i oni su branitelji lika i dela vodje politickog kupleraja nase nazovimo drzave? Njima ne treba zameriti, njihov nivo je sendvic sa podrigusom i eventualnog neka crvena? A ova umisljena manekenka da malo I’ma morala i da je svestna svoje nesvesti
          verovatno bi se bavila nekim casnijm poslom a ne da skrnavi nauku i ljude osposobljene za tu delatnost!… No, posto je unistena svaka vrednost imamo i nju za strucnjaka gde nebi trebalo ni da primirise? Ona je samo enzakplar razorenog sistema u kome jadno i ocajno bitisemo?

    1. A na osnovu čega je u pravu? Pa valjda je međunarodni sud pravde najmerodavnija sudska instanca za ovakve stvari. Ako nećemo da priznamo mišljenje takvog suda onda da se ne čudimo tome kako nas Zapad tretira.
      E jedino ako nećemo na Zapad, onda u redu. Ali ne vidim da naši najbolji kadrovi odlaze u Rusiju, naprotiv.

  5. Da, sada je najvažnije prebaciti vruć krompir bilo kome, sada kada se aktuelna srpska vlast sprema za ponižavajuću kapitulaciju po pitanju Kosova, zbog svoje nesposobnosti u pregovorima sa Briselom i Arnautima, bez obzira na svež primer Španije i Katalonije, koji je trebalo koristiti na svakom mestu i u svakoj prilici.

  6. BOSONOGI PREKO TRNJA
    Kao prvo, niko ne pominje sudstvo i medije u Srbiji!?
    Kao drugo niko ne pominje izdaju i pljačku Srbije!?
    To su krucijalna pitanja za ovaj narod. Dok se to ne reši nema napretka za Srbiju!!!
    P.Sajdžo Bogutovac

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.