Mihajlović: Na lokalnim izborima pobedila demokratija, uprkos pritscima i nasilju

Ostavite komentar


  1. На суд с насилницима! Каква је то правна држава у којој може некажњено да се насрће на голоруку власт?!

  2. Nema slobodnih izbora bez slobodnih medija. Pritisak i strah koji donose crni autombil bez tablica je nepriman i opasan! Glavne medije u Srbiji treba da rade za narod a ne za vlast!

  3. Ako demokratija radi u korist arigantnih egoista kao sto si ti onda sam pritiv te vase demokratije.

  4. Jos veca pobeda demokratije ce biti kada sami budete izlazili na izbore, koje cete organizovati kada vi pozelite, o kojima budu izvestavali samo mediji koje vi kontrolisete, gde cete vi brojati glasove i vasi kriminalci obilaziti glasace.

  5. Doljevac je u neposrednoj blizinu Niša, pobednik izbora u Doljevcu je lik koji na čelo opštine došao kao član Nove Srbije, a onda je došlo do promene vlasti i „demokratskim“ metodama je preveden u URS. Nakon toga još demokratskijim metodama, o kojima su svi pisali, postao je SNSovac. Demokratija, nema rabljenije reči, a od demokratije nemam ni d. Ako se demokratija ogleda u tome što nemamo mogućnost da svoje predstavnike biramo direktno, onda hvala vam veliko na demokratiji, od takve beže naša deca. U Doljevcu je pobedio čovek koji bi, da ima demokratije, mogao da formira grupu građana, razvali sve velike stranke na izborima i uspešno upravlja opštinom i ne bude kažnjen zbog toga što nije ubacio u novčanik člansku kartu vladajuće stranke.

  6. je otela niški aerodrom, pa u poslednjem kvartalu ima neuporedivo lošije poslovanje u odnosu na prethodne kvartale ove godine govori o demokratiji? Zašto nismo dobili mogućnost da o vlasništvu gradskog preduzeća odlučimo na referendumu?

  7. Samo nastavite, ali blizi ce dan kad cemo vam videti ledja! Gori ste od JUL-a i Milosevica zajedno!

  8. Nije to „Uprkos“ nego ZAHVALJUJUĆI pritiscima. Mialim, sendvičima, raznim sitnim uslugama, zapošaljavanju na privremenim i povremenim poslovima, toliko za male izbore više nego dovoljno!

  9. Uprkos tome što je SNS vršila pritiske na birače – pobedio je SNS. Tako vi iz sns vidite Demokratiju. Ma bravo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.