Mihajlović: Nećemo izneveriti nijednog građanina Srbije koji je dao glas našoj listi

Ostavite komentar


  1. Znamo d a nećete izneveriti svoje birače jer ste im, na račun ostalih građana,
    obezbedili privilegije. Podelili ste narod. Bolje bi bilo da se ne javljaš!

  2. Kako to mislite ? Sada sve samo vasim biracima ? Svi doprinosimo budzetu, a vi necete izneveriti vase birace ?? Neposteno, vrlo neposteno !

  3. Znači li to Gospođo Ministarko da su ostali ,koji nisu glasali za Vašu listu , „pušteni niz vodu“ odnosno da se o interesima , potrebama i htenjima više od 2/3 građana Srbije neće voditi računa. Po Vašoj izjavi , ovde navedenoj, shvatam pravo značenje vašeg izbornog slogana “ Za našu decu“

  4. Pa tako se i ponašate…samo kao poslodavci onih koji su glasali za vašu listu…a to je manje od 30% građana sa pravom glasa u Srbiji i manje od 20% u Beogradu…i to zahvaljujući Krkobabićevim penzionerima…ipak pogledaj dom svoj andjele…

  5. Ovo je najsmešnija izjava, barem što se naslova tiče, jer ono ispod naslova, nemojte mi zameriti, nisam ni čitao, jer ovakve osobe uopšte ne treba uzimati za ozbiljno, ne mogu da verujem da neko može da kaže ovako nešto i da pritom ne trepne:)

  6. Ubrzo nećete moći da iznevjerite nikog, ukoliko ne suzbijete ovo zlo od kovida…

  7. A koji nije dao glas buckuris listi?
    Njih cete sta?, zorka?

  8. A šta je sa ostalih sedamdeset i nešto posto građana koji nisu glasali za vas? Njih ćete pretpostavljam da i dalje maltretirate, kinjite i uništavate im budućnost.

  9. Ma vas ne šljivi 70% gradjana Srbije. Uskoro pada poslednja klapa.

  10. Nećemo izneveriti nijednog građanina Srbije koji je dao glas našoj listi. Ali ostale ćemo, kao i dosad, tretirati kao smrdljiv sir, pa neka im to bude za nauk da sledeći put glasaju kako treba!

  11. znaci, izneverice one koji nisu glasali za naprdnjake. jedino ne znam kako to znaju, mislio sam da se tajno glasalo.

  12. Kad dodje zlo iz Tuzle da bi se sirilo po Srbiji i napravilo je crvinjakom !

  13. Ne izneverene ste vukli za usi i nametali im gradjanski rat. Morate dobro da ih nagradite, jer takva kolicina sramote… kosta. Da li je nagrada za lojalnost korona? Definitivno ste sekta! Srpska Napredna Sekta!

  14. znaci priznajete da
    NISU SVI GRADJANI OVE ZEMLJE JEDNAKO TRETIRANI !!!!!
    Porazavjuce za rukovodstvo bilo koje zemlje.

  15. Kako.ona i oni znaju ko je od gradjana dao glas za njihivu listu.Uzas.

  16. Kako znate ko je za vas glasao na anonimnim izborima? samo pitam, za komšijinu tetku, ona se zabrinula.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.