Mihajlović: Odbacivanje prijave protiv Grčića bio bi loš primer za druge direktore

Ostavite komentar

  1. Gospođo Mihajlović vi ste bili na čelu tog sektora dok je Grčić radio to što je radio i to godinama, tako da je najveća odgovornost na vama.

  2. Konačno da pročitam nešto pametno od današnjih političara. Gospođo Mihajlović svaka čast. Nadam se da će, za dobrobit društva u kojem živimo, i ostali političari postupiti, sa visokom dozom odgovornosti prema funkciji koju obavljaju, kao što vi to činite. Inače protivim se politici koju vodi AV i SNS.

  3. Krivicna prijava je trebala da podnese protiv AV zna se i zasto. A sto se tice Zorane Mihajlovic ona je sve znala i trebala je da podnese ostavku, a ona nam ispira mozak. U Japanu ministri se ubijaju jer nemogu da podnesu moralnu odgovornost.

  4. Gde je Zagorka?
    Ne tražimo vase misljenje vec INSTITUCIJE da rade,a Predsednik da vlada po USTAVU.

  5. Svi malo zaboravljaju Antića i njegov doprinos Grčićevom razvaljivanju energetskog sektora… a pitanje je kako se Grčić našao u Kolubari kao direktor kad je potopljena Tamnava i Obrenovac i sad kad je potopljen EPS…

Ostavite komentar

Politika

Naslovna strana

1. februar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.