Mihajlović: Opasne izjave Đukanovića, crta Vučiću metu na čelu

Ostavite komentar


  1. Šta se ložite $N$ družino? Vi stvarno mislite da kada neko kaže „jedan čovek“ misli nan vašeg propalog novinara, vođu navijača u pokušaju i nikada pravnika. Jadno i bedno.

    1. Milo je pomogao $N$-u da dođe na vlast, ista je to „bratija“. Sad samo da naučimo nešto od Crnogoraca pa da se i mi rešimo ovih naših. I onda ćemo živeti u miru i veselju, kao što braća i treba da žive.

    1. Ma idi begaj,Vučić negde da se meša, on neće ni imena da pominje, samo može po neku sliku da stavi. Mora da su Đilas i Šolak da bi smestili Vučiću zato što mrze Srbiju jer ne mogu više da kradu.A što se tiče crtanja mete original Šojić. A mi se smejali, eeeeeeeeeee.

  2. Jedno kratko uputstvo za razumevanje izjava bilo kog funkcionera SNS-a: Suprotnost onoga što su rekli je istina. I jedno pitanje: kako znate da li neko iz SNS-a laže? Ako otvara usta onda laže!

    1. Gospodine, ovi lažu i kad spavaju! To je poseban soj, to će Vas slagati i kad ga upitate koliko je sati, gde se nalazi ta i ta ulica, bilo šta! Laž je implementirana u njihov metabolizam.

  3. Ne da se Zorana,Vulin i Dačić već su stali u odbranu Predsednika. Uskoro će Vučić sastavljati vladu pa nije loše zauzeti dobru startnu poziciju.

    1. Vučić će sastavljati „vladu“, to inače ne radi mandatar?! Znam da ste sasvim nehotice pogrešili pa ću Vam „izbiti reči iz tastature“ tj i takvog Vučića i takvu „vladu“ možemo okačiti na Sebastijan (videti značenje u kolumni g-dina Basare)

  4. Zar bas svaki dan moras da nam tumcis azbuku? Zar bas svaki dan moras da pokazes da si tu uz sefa? I bog zna da ga nevolis, jer on vise voli Anu. Ana ga jos vise nevoli ali ga srcanije brani od tebe. tesko njemu sa vama takvima, kad bude na ivici bezdana nezna se koja ce ga pre gurnuti.

  5. Šta lupetaju ovi SNSovci me ne interesuje jer njihov jedini zadatak je odbrana lika i dela njihovog vođe. Raduje me da je zajednički neprijatelj diktatorskih režima u C. Gori i Srbiji jedan mitropolit. Crnogorski režim ga je do sada satanizovao svim mogućim sredstvima. Ovaj naš to radi preko svojih poslušnika u SPCu. Daće Bog da tu mafiju proteramo i iz crkve i sa vlasti

  6. Ima vas podosta koji treba da budete meta. Meta kompetentnih stručnjaka i ustanova iz domena psihijatrije. Nažalost ni mnogo manje opljačkane zemlje od Srbije ne bi mogle da isfinansiraju kapacitete za hitan smeštaj i tretman tolikog broja očiglednih slučajeva.

  7. Kao što Srbija nije učestvovala u ratovima na exteritorijama bivših republika..rešavanje problema srba u CG se moglo raditi normalno – razgovorima dva predsednika, dve vlade, stručnih i radnih timova, ali nije..radilo se preko SPC, Rakovića i sličnih, izjavama ministara..i to vrlo otvoreno i grubo..lakše vladau i u Srbiji i u CG kada malo više zamute vodu i pate narod.

  8. I Miki Maus crta Vučiću metu na čelu…i Paja Patak. Smanjite atak na mentalno stanje stanovništva Srbije, pre par dana rođak mi reče da rat samo što nije počeo. Sa kim, nije znao da mi kaže, ali ako ovako nastavite, verujem da će do vikenda porodicu preseliti u zemunicu.

  9. Do kada ce te se uvlaciti, slihtati, slinaviti, puziti….i to jos pred kim…? Boog je planirao da budete slobodni i dostojanstveni ljudi, ne ispljuvci od ispljuvka

  10. Dobro ista prica od svih clanova sns, ali zasto iste recenice? Niko ne ume svojim recima da kaze ili im on da tekst, pa ne smeju da menjaju

  11. Jeste, jadan vaš vođa jer je Milo rekao istinu. Ali ste zato objavili da je novinar iz Grocke koga ste pokušali da spalite živog, pucao u jadne i nezaštićene napadače. Odvratna nacistička bagro.

  12. Kada će neko od ministara da strane u odbranu ovog napaćenog naroda, a ne isključivo da brine o Vučiću?

  13. „…rekla je Mihajlovićev, koja je i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.“
    Gospodja bivsa ministarka.

  14. Čupaju se za ministarska mesta pa trk na prvu liniju odbrane lika i dela voljenog im predsednika.
    Tužna i jadna družina

  15. Ma šta vredi što mu crtaju metu, Mihajlovićka (vi gospodjo preteraste u bezočnim lažima), kad vaš Aleksandar Vučić kontroliše sve ekstremne elemente u Srbiji, čak šta više ekstremi su mu prijatelji-da krenemo samo od Delija… Tako da ne brinete, nije on u situaciji kao što je bio Zoran Djindjić. Njemu su vala iscrtavali metu na čelu svakog dana. Predsednik je siguran dok drži svoju autokratsku vlast. E posle mu sledi sud, ako sa svojim ministrom Nebojšom ne šmugne za Rusiju, mada mislim da će Vučić ostati u Srbiji i snosiće sve posledice svoje bahatosti i empatije prema sopstvenom narodu. Nijedan autokrata, a ni diktator nije u svojoj zemlji po padu s vlasti mirno uživao u penziji. Tako to ide.

Ostavite komentar


Politika

Veljanovski: Javni servisi ignorišu drugačije mišljenje 10

Veljanovski: Javni servisi ignorišu drugačije mišljenje

Na poziv predsednice Skupštine Srbije, a u okviru dijaloga o poboljšanju izbornih uslova, poslaničke grupe razgovarale su sa predstavnicima rukovodstava javnih servisa RTS i RTV. Generalni direktor RTV-a Goran Karadžić za N1 kaže da na sastanku nisu čuli ništa novo iz plejade zamerki, koje su stalno prisutne kada je o javnim servisima reč.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.