Mihajlović: Ponašanje lidera opozicije na protestu bilo vandalsko

Ostavite komentar


  1. A moje ponasanje u slucaju PANCICEV VRH je u skladu sa miroljubivom koegzistencijom i interesima ….. pravne drzave ili cega vec.

  2. Svaki Zoranin politički ili ,, stručni “ komentar izaziva samo nagon za povraćanjem . Vodi ministarstva sa čijim delokrugom se prethodno nikada nije susretala , baš svi projekti njenih ministarstava kasne i po više godina . To je dovelo do još većeg zaostajanja u razvoju Srbije . Ne sme se zaboraviti da je kao ministar za energetiku poturila Rusima na potpis ugovor koji je sama izmenila nakon dogovora i na štetu Ruske strane . Dno . Voleo bih da vidim koliko bi u Kini poživela sa takvim odnosom prema državi .

    1. Odličan komentar . Ne samo da svi projekti kasne , nego se i ,, neplanirani troškovi “ znatno uvećavaju . Prof. Kalanović je sa Azerbejdžancima ugovorila izgradnju ,, Moravskog koridora “ za 500 miliona evra . Sadažnja vlast je i taj projekat gurnula u stranu , i sada Zorana ugovara isti posao , ali za 800 miliona evra . Nazadnjaci , pa smanjite malo apetite .

  3. Šta ti je fotelja.
    Čudo.

    Idi, bre, ženo,…, na koridor.
    Sve ti se ruši, puca i svlači.

  4. Jeste, slažem se. Ali kakvo je ponašanje vlasti kada 5 nedeja ne rešava problem u Katastru? Jeste li sposobni da to rešite? Gkasao sam za vas zadnji put, sa ovim ste uporskali, nikad više.

    1. Od tebe i tvojih poslovnih poteza mi se povraca….pokri se usima i u misiju rupu

  5. Gospodjo, pa vi ste poslednji vandali danas u Evropi… To samo slepci ne vide. Stvarno treba imati djon umesto obraza, cinizam umesto morala, da bi tako nešto neko izjavio.

  6. Samo jedan detalj. Promukoste od izvikivanja obećanja da će Koridor 10 biti gotov do kraja 2018. ko je i malo sumnjao bio je, za oligathiju, najcrnji narodni neprijatelj. Pošto je brdo odbilo poslušnost somnambulnoj oligarhiji, nastupilo je zaricanje: „Samo par dana posle nove godine“. Minu, evo i trećina 2019, nikom ništa, zamuknu oligarhija. Na tragu njihove dreke pitamo se: Ko je sada državni neprijatelj broj 1? Odgovor je pred nama. A, većina među nama? Ćutimo li, ćutimo. U pokornosti je spas. Dakako, za stado.

  7. RGZ strajkuje 5 nedelja, i upravo u to vreme legalizovan objekat na Pancicu! Doci ce dan kada ces neke stvari morati da objasnis gradjanima Srbije!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.