Mihajlović: Ponovo odmeriti snage na izborima

Ostavite komentar


  1. Gospodjo draga, ZASTO lazete? Svi dobro znamo da izbore izmisljate jer vas je strah da cete izgubiti u Beogradu, a to je pocetak kraja. A izbori nisu Olimpijada gde se odmeravaju "snage" vec na njima gradjani BIRAJU one koji ce ih CETIRI godine predstavljati u Skupstini. Zasto cetiri godine? Zato sto je to vremenski period u kome izabrani mogu da urade poslove koje su OBECALI svojim glasacima. A nigde na svetu, izbori ne sluze tome da oni koji su vlast osvojili to ZAUVEK i zadrze. Po svaku cenu!

  2. Gospodjo, nasa deca bi ovog puta trebala da se odreknu svih nas navodno odraslih ako bi ponovo glasali za vas i vase ludilo od vlasti, a propast svih nas i njihovu unistenu buducnost.

  3. A za "smrdljive zgrade" gde je sve isto bilo u pitanju (pljacka, nemar, nadzorni organ, milionska steta), nema krivicnih prijava (NN lice 🙂 ), a moze da se "sanira" i to sve dok je "gospodja" bila ministar.

    Ali dzaba, kad je i narod takav kakav jeste i ne vidi ko ste i kakvi ste.

    Imati sansu da se izadje na izbore i zaokruziti ovakve, ili ne izaci uopste, granici se sa … (ne mogu da nadjem dovoljno blagu rec).

    Glasati za Albance iz Presevse doline (njih bi lako smenili).

  4. Da li je to isto ono tužilaštvo koje ispituje pranje para na dosadašnjim izborima u kojima je umešana SNS i kupovina stana ministra Vulina. Možda je to isto ono tužilaštvo koje bi trebalo da istražuje rušenje u Savamaloj ili rušenje helikoptera, oružje u Jajincima i još mnogo laži i zlodela koje ste počinili ovom napaćenom narodu, koji više ne razlikuje istinu od laži.

  5. Dakle, glavni razlog je funkcija premijera Srbije što ukazuje na to da su već nakon izborom današnja premijerke članovi SNS-ovaca znali da će se naredni parlamentarni izbori održati zajedno sa beogradkim izborima.

  6. Ne mogu da verujem, samo 5 (slovima pet) komentara na ovu "kolosalno – mudru" izjavu. I svim komentarima "palčevi na gore" u zelenoj boji. Da li je ovo moguće? Šta se to dešava sa "Danas"-om? Ovo je, izgleda, naka posebna nedelja, ne sedmica, nego dan!!?? Nešto mi ovde, ukupno gledajući, ne štima. Šta? Čuće se, nadam se.

  7. A sto nebi zakonom regulisali da se izbori moraju drzati svaka cetiri meseca `da uvek imamo sveze stanje odmerenih snaga?

  8. Kada bi Zorana znala, ono što ne zna, da narod (birači), s vremena na vreme, kada teško živi, izgubi osećaj za procenu pravih ljudskih vrednosti i na izborima da svoj glas onima koji ih najviše lažu. Tada na vlast dođu n a j g o r i.Seti se , Zorana, kako su na vlast došli Hitler i Musolini! Vi koji ste danas na grbači ovoga naroda naša ste pošast i nesreća. Pitajte na vreme pametne ljude zašto treba, što pre,da utočište nađete u r o p o t a r n i c u istorije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.