Mihajlović: Priština koristi nespretnu izjavu Ane Brnabić za opravdanje brutalnosti

Ostavite komentar


  1. Zorana ne daji izjave bez roze šlema, znaš onog koji sam ti poklonila kada su mi tvoji pajtosi udelili otkaz u javnom preduzeću!!!
    P.S. meni šlem ipak lepše stoji jer sam ga stekla na državnom fakultetu, u roku pre 26 godina!!!

    1. Strašno.
      Još je nije sramota da manekeniše s tim šlemom.
      Hvala što ste se javili.

  2. A,ukidanje šiptarske vojske na srpskoj zemlji nije nikakav problem za Srbiju! kaže:

    Neki vikav,jadna ne bila, ministarko,da je uslov za pregovore Ukidanje šiptarskih taksi,dakle: Takse,Takse (i) Takse!A,ne čujev kako narod vika : (ukidanje) šiptarske vojske na srpskoj zemlji,dakle: Vojska! Vojska! (i) Vojska!

    1. Pa gospodjo ministarko, kad dajes izjave sa takvih visokih drzavnih mesta, kao sto to radi tvoja „koleginica“ premijerka, onda na prvom mestu treba biti spretan u ophodjenju i komunikaciji, kao sto umete da budete „spretne“, vi i vase koleginice, sefovice po privatnim gradjevinskim firmama da otpustate ljude.
      P.S. Okusio na svojoj kozi.

      Oleg Jovanovic,
      gradjevinski inzenjer,

      Postovanje Redakciji Danasa

  3. Gospodjo Mihajlovic pa jel Ana Brnabic Vama sef ili ste vi njoj. Ili je vas sef AV resio da „zaobilazi istinu“ koja je izazvala bol zbog izvestaja EU komisije o ZASTOJU Srbije na putu za jEvropu tako sto ce vas podmetnuti da dezavuisete Anu Brnabic. Izgleda da ste malo pobrkali loncice i tabore, Vi biste trebali da se divite Ani, jer ona jeste vas GB sef, a ne samo sef vlade.
    Ni 1000 lazi, ma ko, i sa ma kog drzavnog polozaja ih izrekao, ne moze da sakrije ISTINU-da je Srbija sto se tice ljudskih i medijskih sloboda, na dnu lestvice, sa sve vecim i vecim ugrozavanjem. Nema Pristina sta tu da iskooristi, posto je trenutno stanje ljudskih i medijskih sloboda u centralnom delu republike isto kao i u pokrajini. Na Kosovu i Metohiji drzava je razorena 1999. a u centralnoj Srbiji u poslednjih sedam godina. Toliko.

  4. Zaista neverovatno kontraproduktivna izjava premijerke. Ovakvog neodmerenog rasistickog govora odavno nema vise u evropskim zemljama. Zato Haradinaj, Taci i kompanija to jako dobro koriste, citirajuci ih stranim diplomatama i liderima kao dokaz da su Srbe ekstremisti koje jos uvek drma teski sovinizam i rasizam. Klasican autogol premijerke. Nije Zoki lako sa ovakvim trustom mozgova oko sebe!

  5. predsednik i ana ne misle da je bila nespretna. dogovorite se prvo kako ćete u javnost pa nas onda lažite ovo je neozbiljno i kako ana kaže previše „zabavno“ : )

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.