Mihajlović: Priština u velikoj nervozi

Ostavite komentar


  1. Pregovore nastaviti posle formiranja ZSO i ponistenja odluke o formiranju vojske a ne samo takse kao da su one najveci problem .Zabranite prolaz kroz Srbiju odustanite od autoputa za Pristinu ,zavrnite slavinu na gazivode a ne samo takse na kojima vi i vama slicni gubite pare

  2. Ministarka je posle direktne dozvole AV donela izmene zakon, da se zabranjuje promet privatnih kuća i stanova a manijaci iz Vesićeve ekipe čak insistiraju, da se zabrani obavljanje delatnosti u nekretninama koje nisu uknjižene i legalizovane..i ako iste postoje po 40 godina..
    Ako Bog da letećete s vlasti zbog ovoga, samo da se nesposobna opozicija doseti da obavesti blentavi narod, da su im oduzete nekretnine (zabrana prometa privatne nekretnine je isto što i privremeno oduzimanje).
    Usput obavestite blentavi inertni narod da imaju svega 4.7 godina da legalizuju 2 miliona nekretnina (stići će malo morgen) ili im preti rušenje.

  3. Za slavinu Malo morgen a Sto se tice puta preko serbie slobodno zatvorite ima drugi put preko albanie cerna gora ili preko italie sa brodovima Pa necete dobiti i Jos 500 miliona od kosovari Koji kad prodju kupuju sve od benzina do hrane putarine .Mi to znamo da vi volite nase pare zato ja vas molim zatvorite granicu .pozdrav da Rep KOSOVO.

  4. Kako je gospođa shvatil da su oni nervozni nek nam bolje objasni.Svi vidimo da rade šta hoće uz blagoslov Amerike i Evrope, a mi pošto nemamo odgovor i ne možemo ništa, dobijamo nebulozne izjave naših tzv političara.Ajmo još da zamajavamo narod da se nešto pitamo.I tako dok svi ne odemo negde drugde a oni ostanu da vladaju praznom i opustošenom zemljom.

  5. Gospodja po ko zna koji put otkriva Ameriku.Sve to sto ona i njeni svakodnevno izjavljuju mi obicni smrtnici vec znamo.Potvrdjujem njenu konstataciju da je Pristina u nervozi ali bi lepo bilo od nje da kaze ko dobija po bubrezima.Ne samo ona nego i svi na funkcijama ukljucujuci i svevisnjeg koji vedri i oblaci i koji se o svemu pita i odlucuje,kao papagaji ponavljaju jednu te istu pricu radi svoje licne promocije i skretanja paznje ovom jadnom nasem narodu sa jadnog zivota koji zive.

  6. Taksa 100% nece se ukinuti , Mihajlovic ozbilji se u poljitic, gradi mostove i puteve.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.