Mihajlović: Smenićemo neradnike i lopove iz SNS

Ostavite komentar


  1. Ako “smenjujete neradnike i lopove iz sns-a”… gasite stranku.

    1. Hehehe, i meni pade isto na pamet: „Zorana, ako dodate i lazljivce, ukinucete sami sebe“ – ali, naravno, kad lazljivac kaze da smenjuje neradnike i lopove (i pride lazljivce), onda je to – laz, pa nemamo razloga da se veselimo…

      1. Gospodo, pa čitajte šta nam g.đa ministarka kaže: „Posle izbora“ !!!
        Dakle nikad!!!

  2. Čekaj malo, otkud sad lopovi i neradnici u SNS-u?!! Nemoguće!
    Kako nam je dosad objašnjavano, lopovi i neradnici su isključivo u opoziciji, zar ne?
    A, znam. Ti lopovi i neradnici su preletači iz žute opozicije u SNS, koji su posle preletanja nastavili svoju staru praksu lopovluka i nerada. To su radili neko kraće vreme (punih sedam godina), ali sad je tome konačno došao kraj, ima svi da lete iz stranke!
    Da, ali ko će onda tamo ostati…

  3. Izbori su cudo. Sada ce smeniti trenutne lopove za nove lopove. Ipak je SNS lopovska stranka.

  4. Nije higijenski da to radite,sve što ste skupili doprinosi čistoti ostatka Srbije,vaša namera je da povećate agresivnost i vulgarni materijalizam
    stranke po principu ,,svi za jednog ,jedan samo za sebe,,……..

  5. Ova kopira nas presednik parlamenta Kadri Veselija, hahah isto obecanje je on dao pre 4 dana.

  6. Matematika kaže da 70% nacije nije u njihovim vodama,moraju da šire epidemiju ili ,,sns kaput,,smanjite svoju beznačajnost bilo kako samo da ovo potraje,dok se narod ne opameti a neće skoro nema čime.

  7. Pocnite od vas sa tzv „vrha“ piramide, samoiskljucivanjem, samohapsenjem, samolustracijom, kad bi se zezali “ Gospodja ministarka“. Ovaj vas jednopartijski igrokaz vaseg vodje Aleksandra Vucica je za vasu unutarpartijsku monodramicu a za polupismeni „pink“ svet koji vas hipnotisano gleda, samo je jos jedna sarena laza u nizu i nista vise.Srbiji ce biti bolje kada svi vi i vasi koalicioni satrapi budete iza brave a pogotovo vas naprdnjacki ideolog i sumanuti vodja Aleksandar Vucic sa mafijaskom skupinom oko sebe. MAFIJOKRATIJA mora biti rasformirana i stavljena van zakona kao i partije poput ( kriminalne organizacije ) SNS-a, SPS-a, SRS-a i ostale boranije, parazita koji ce takodje biti obuhvaceni lustracijom koja je neminovna. Do tog dana koji dolazi „gospodja ministarka“ sa Sanel torbicom iz Bugojna samo se „mangupirajte“ necete jos zadugo, siguran sam.

    1. Nemoj, molim te ko Boga, zaboravljati Čanka i LSV. Taj je mirođija u svakoj čorbi.

      1. Naravno Canak ( canak ) se podrazumeva uz Cedu ( smrk-smrk ) oni takodje idu u kompletu uz ostalo posudje, odnosno Vucicevu „garnituru“ poslugu.

  8. A koliko dana radnog staža imate svi ukupno u vrhu stranke?? Na koje lopove mislite. Na one što kraduckaju, a vi koji samo na putevima mažnjavate milione evra ste pošteni ??? Ako je ovaj narod i zaslužio nešto loše – takvo zlo kao što ste vi nije zaslužio niko.. “ Mnogo je , Kume!!!“

  9. Ha,ha,ha…ona koristi ono kao u borilačkim sportovima “ napad je najbolja odbrana“ gde će kao ona biti ta koja će smenjivati ne bi li predupredila svoju smenu! Niko normalan je ne bi zadržao na iole ozbiljnijem radnom mestu ni 15 minuta! Ajd baš da vidimo kako će se ova saga završiti…

  10. Au! Pa ova „gospođa ministarka“ koja mi sve više liči na onu Nušićevu, izgleda rešila da smeni samu sebe! Još kada bi se dobrovoljno prijavila da u Zabeli odleži bar sedam, osam godina robije zbog silnih muvačina, građevinskih promašaja, uzaludnog bacanja para itd -gde bi nam bio kraj! Ali- svi znamo da od toga nema ništa i da je plavojkina priča potvrda činjenice da su najveći lažovi, prevaranti i pljačkaši naroda baš u redovima esenesovaca!

  11. Naravno, najbolji treba da vode Srbiju al takvih među političarima nema ni u jednoj oblasti.

  12. Ako pravite rokadu ne brinem se za SNS. Ako ce da otpustaju? Pa ko ce onda da ostane u stranci? 🙂

  13. da ne zna koliko nas je koštala neka deonica puta, bez obzira što je plaćanje centralizovano i ide preko ministarstva finansija do ministarstva građevine, saobraćaja i infrastrukture, pa od Koridora Srbije projektantu, revizoru, izvođaču i nadzoru, to nas navodi na pomisao da su neki muljali mnogo sa našim parama i da bi im morala biti izvršena unakrsna kontrola imovine i prihoda. Hoće li ti ljudi u paketu biti sklonjeni ili će biti sklonjeni neuklopivi?

  14. Koliko treba biti drzak i bezobziran pa ovakvo nesto izjaviti. Lopovi se ne smenjuju nego valjda šalju u zatvor. Pitam kada ćeš rasterati lopove iz sopstvenih službi kao iz katastra.Ti dobro znaš da je tarifa u katastru min. 400 evra pa naviše. To se traži i za stanove koji su već bili uknjiženi samo za preknjižavanje na novog vlasnika .Ukolo ne date 400 evra neće vam stan biti preknjižen. Zamisli kako matletiranje trpe gradjni a ti pričaš neke gluposte i nebuloze, koliko si bezobrazna. Ja ovo pišem svim mogućim organima i niko ne reaguje. Koji idioti, koja bahata i bezobzirna banda,

    1. Za Katastar budite dosadni i uporni, dok im se ne smucite. Stalno ici, pisati tamo gde im je on line za prituzbe, pa opet ici, pa ici, i sve tako dok im ne dosadite. Jedno 20 puta…jednom nedeljno i stigne resenje. Smore se na kraju. Mucno je, ali se zavrsi bez para. Za Beograd pisem. Ostalo, ne znam.

    1. Pa stvarno. Zar je moguće da takvih ima u SNS-u. Pa kada ste to saznali ? Ccc…

  15. Čekaj, SNS danas imenuje lopove na javne funcije? Pa zašto tužilaštvo ne pozove predsednika na informativni razgovor kada on ima informacije o lopovluku? Krađa je još uvek krivično delo, zar ne?

  16. Onda vam neće ostati niko, čak i oni što prave i dele sendviče ima da odlete.

  17. Niko nikad nije napravio uspesan tim od podanika i poslusnika. Da bi tim napredovao mora da postoji stalni sukob ideja jer uvek moze od postojeceg stanja bolje da se uradi. Samo podanicima i poslusnicima odgovara da se nista ne menja (najbolje se osecaju u jednoumnom stadu kad slusaju svoga predvodnika) NI u jednoj drzavi na svetu ne bi zauzimali mesta na kojima se trenutno nalaze. Zato su im puna usta Srbije. To jednoumno stado je upropastilo mnoge ljubavi i ideje. Ima ih mnogo…”vrede samo jedan dan u mesecu” i to onda kad dobijaju platu. Oni su saucesnici rezima I treba da odgovaraju za svoja necinjenja.

  18. Hapsenje a ne smena? Smena na drugu funkciju pa i tamo da kradu? Ko ce ostati onda? Kakva je ovo vest Zorana, sta li nam sledece spremate sta ?

  19. Ма какви!
    Вучић је циљано спомињао Брионе и луксузне женске ташне да би своје потчињене подсетио шта све још зна о њима и да то лако може да употреби ако затреба. То је било подсећање и претња истовремено да их држи у шаци и да, ако нису понизни, могу да страдају. Он веома добро зна колико су корумпирани и шта све раде. То му, наравно не смета, сам их је бирао и знао је какви су, само што мора да их подсети, по природи ствари, с времена на време, ко држи узде и бич.
    Прати их, зна све, где летују, колико им кошта гардероба …

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.