Mihajlović: Treba nam snažna vlada, socijalisti se uvek nakače na Vučića i SNS

Ostavite komentar


  1. Ova gospođa preletačevićka,prvo je upropastila železnicu da se nikad oporaviti neće.Sad radi na demontaža eps-a .Neviđeni zapadni lobista ,koji ubija vola za kilo mesa.Celo vreme ona odgovara Vučiću i oni su u simbiozi.Ona nikad nije krivac svi su drugi krivi.Kada je uhvaćen njen pulen u krađi na žel.trebala je da leti i ona i on.Nije im falila dlaka sa glave ,jer im ni Vučić ništa nije bolji je oni su tim koga narod,, hoće“!.Pa iako ne bude izabrana ona je se toliko nafatirali da je namirila i peto koleno.

  2. Šta ova priča. Socijaliste su institucija, uspešni godinama, dokazani i ostvareni. Nek ova poradi na sebi, ako nije kasno, godine je pregazile, ostaće sama, neće imati ko na vrata da joj zakuca.

  3. Kaze Zorana koja je bila sa zutima pa g17+ Nqjveci lopov u istoriji epsa.Za ovo stanje u epsu je ona dirwktan krivac .

  4. Reče članica G17 i lobista raznih fondova i projekata – zelena agenda sa planom gašenja srpskih TE i sl

  5. Molim vas ne mojte vise objavljivati izjave vase miljenice,uskoro nadam se nema je na funkcijama.

  6. Svi na izbore pod svojim imenom, a onda i partijom, pa da vidimo šta ko i koliko može da osvoji?!

  7. Tako je treba nam snažna vlada ali sa tobom ♥️ moje ni jedna vlada ne bi bila snažna , jer si najobičniji politikant !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.