Mihajlović: Zelenović poslednji koji treba da nekome govori o vraćanju u kameno doba

Ostavite komentar


  1. Athaicna milionerka sa reketom od firmi iz putne privrede pljackom narodnog novca kupuje kuce po Londonu i ko zna gde s ve,poltronka AV los jako los covek drzi vakelu casnim ljudima,ona kojoj jeministar prvo radno mesto a sigurno i zadnje jer nema bezanja sa novcem opljackanim od naroda.Dostici ve te narodna prabda.A onda….

  2. Ova gospodja ,inistarka ima bonus od dve i vise izjava na dan I to dve sorte. Jedna je gradnja odredjenih kilometara puteva u najavi a druga je svadjalacke intonacije na onoga koji je trenutno stigao bilo kojim povodom da otvori usta i kaze nesto smisleno i istinito a nije iz njojnine stranke. Treca je odbrana i zastita lika i dela. Svaki artikal je obogacen njenom fotografijom u sjaju sminke i pudera ili pudera i sminke. Pri tom ona to sa nepodnosljivom lakocom svakodnevno stancuje jer zna da ima u Danasu sigurnu kucu gde ce to biti objavljeno. Zanimljivo da to nije slucaj sa drugim medijima. tamo je bas nema u tolikom obilju. ovo su reminiscencije vaseg redovnog i ne postoje razlozi za cenzuru.

  3. Gospodin Zelenovic je buduci Predsednik Srbije a vi gospodjo ministarka kao i vasa dziberska vrhuska iz SNS-a na celu sa Aleksandrom Vucicem & Andrejom Vucicem ste sto posto kandidati na dugogodisnje robije u „Zabeli“ pokraj Pozarevca.

    1. Iz Vasih usta u Bozje usi! Da nam predsednik bude Srbijanac, a ne neki koji grade infrastruturu u zemljama odakle su im koreni!
      PONOSIM SE SAPCANIMA KOJIMA PINK I HEPI SA SVOJIM PAPAGAJIMA NE ISPIRAJU MOZAK!

  4. Gospodjo dodjite u Donju Dobrinju. Na samo 3 km od Pozege, a nema normaln put. Prvo su vasi pajtosi iz stranke pokrali pare, a sad ste postavili dete bez dana iskustva da vodi ovako veliku opstinu. O cemu vi pricate??

  5. Plavojko, samo ti nemoj da nam pricas ko su ti koji dele ljude na gradjane prvog i drugog reda. Ti bolje brini ko je napravio nove puteve sa rupama i pukotinama, ko je taj koji sazida onoliku zgradurinu na vrh Kopaonika koju nemas petlju da srusis, daj nam smernice sta jos Jutka treba zenama da radi da bi bio isteran iz SNS-a… Ne trti se dakle tamo gde ti nije mesto, vec radi ono zasta te placamo i to debelo.

    1. Pa ona ima Jutku u njenom ministarstvu koga stiti i pravi se luda a usta su joj puna osude nasilja!

      1. i usta su joj puna „zastite zenskih prava“ !!! Ali samo ako su zene iz sns-a.

  6. Zorana … ajde…. smirite situaciju i spustite loptu na zemlju .Taman je Aca zaboravio na vase Coco Chanel krokodilske torbice ( bas ste ga iznervirali u Zajecaru ) i rupe na svecano otvorenom autoputu bez izlaza od Nisa do Leskovca a vi opet palite vatru…boze ..; boze …Zorana. A i aerodrom Morava vam je oprostio iako nije mogao da ide avionom na svecano otvaranje . Bolje branite jucerasnje najave i obecanja ( iz vaseg domena ) a i znate da “ razgovara “ sa gosp.Zelenovicem ( i polako popusta , kaze “ ispunjava sve zahteve opozicije “ cak i “ kobre “ u uniformama ) Nemojte bas sada kvariti politicki ambijent pun poverenja i postovanja …Zorana …Zorana…

  7. Ej botovi …niko ne brani gospodju ministarku…sta je ?…da nije pustena “ niz vodu “ ?…a …da nije zbog radnog vremena. ..Aca ne spava pa nebi trebalo ni vi

  8. E pa ministarko, dodji u Rekovac da vidis jad i bedu zlatnog doba, ovde ne da nema asfalta, nego nema ni makadama; samo blato i kaljuga.

  9. svi seoski putevi se grade i rade pred izbore neposredno ili iza izbora po zasluzi..sve vlasti ,,kupuju,,drzavnom kasom glasove a vladajuca to radi lakse..ovim ona salje poruku zaostalima da su zaostali jer ne glasaju za prave

  10. Ocigledno da nasa gospoda ministarka slicna onoj Nusicevoj tesko podnosi da u Srbiji postoji neki gradonacelnik koji nije iz SNS. Nedostaje joj jednopartiski sistem, umesto da sakuplja dokaze za odbranu od silnih gresaka na koridorima i havarija koji su se desili licnom njenom odgovornoscu.

  11. Pa i tečni puder je izmišljen u kameno doba, brojne pećine su islikane ovim materijalom…

  12. Pepa, pa zasto Vi, nazadni, niste izgradili te puteve? Ako su glasali za vas, mogli ste da se isprsite novcem naroda?

    1. Pa već prvi pogled na tu seljančuru kaže gde odlazi narodni novac! Prefarbana kao narodna lutrija u izvođenju izvesnog Bizona, načičkana đinđuvama bez stida i srama šeta Srbijom namesyo Yizlom!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.