Mila Popović: Šapić ima dve opcije, da podnese ostavku ili da ga smeni Skupština

Ostavite komentar


  1. ova vlast urnisala je Beograd kao niko pre. Ali secamo se i rada i afera vase vlasti, sece platana u Bulevaru, podzemnih kontejnera, pljackaskog Bus plusa koji je doveo do unistenja GSP, uvodjenje partijske, tzv komunalne policije da maltretira narod i dere mu kozu s ledja….Tako da cutite i pokrijte se usima. Sve stetno sto ste VI zapoceli, ovi su samo nastavili i unapredili. A da ne pricamo o projektima poput kul;a od 50 spratova kod hotela Jugoslkavija koji ce unistiti taj deo priobalja. Nista bolji od ovog niste, uostalom i on je ex zuti, kao i Vesic. Sve vasi kadrovi i vase skole djaci

  2. Ja sam Vuk Janković imam 38 godina, direktor sam Beograd puta, vlasnik picerije Balans na Banovom brdu, restorana Tri tačke na Dedinju, doktorirao sam na Mega trend fakultetu zajedno sa Šapicem i sta hocete ljubomorni psi, primer sam radnog i vrednog coveka imam sve, ko smeje taj moze, ko nezna za strah taj ide napred.

  3. Nepismena zeno vi ste trazili da se izbori raspisu a ne odrze do kraja godine,i zasto bi podnosio ostavku kada vi sigurno „pobedjujete“ na izborima.

  4. За Шапића постоји само једна “ опција „, хитна оптужница од стране врховног тужилаштва Србије уа све махинације и за све преваре које је до сада учинио у главном граду који је изгледа сматрао приватном прћијом.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.