Popović (SSP): Za ovu vlast Beograd je stranački plen, izbori su test ljubavi prema gradu i ljudima 1Foto: BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIC/DS

Predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Mila Popović izjavila je da je za ovu vlast Beograd plen i da novac Beograđana jede korupcija, jer ova vlast ne radi ništa dok ne nađe kombinaciju za sebe i sebi bliske investitore.

„Ljudi koji žive u Beogradu zaslužuju da naš grad bude bezbedna i nasmejana evropska metropola, a ne plastična i zapuštena prestonica kriminila i korupcije, u kojoj vlast ljude tretira kao brojeve, a grad kao stranački plen“, rekla je Popović u intevjuu za NIN.

„To ćemo i uspeti da promenimo nekon ovih izbora koji su zapravo test ljubavi prema gradu i ljudima sa kojima živimo“, kazala je.

Na primedbu novinara da joj je nedavno gradonačelnik Aleksandar Šapić, na sednici Skupštine grada, ponudio autogram na svojoj fotografiji sa bazena, rekla je da on vređa svoje saradnike, komšije, građane, novinare, da svojim izjavama vređa sve Beograđane.

„Nama nije bilo potreban njegov autogram, već potpis na papiru u čijem zaglavlju piše ‘ostavka’. Umesto toga SNS ga je opet izabrao za svog kandidata za gradonačelnika i tako priznao da nema boljeg čoveka od njega koji je nedvosmisleno gradio kuću bez dozvole, zloupotrebio funkciju da je legalizuje, zaboravio da prijavi imovinu“, rekla je Popović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari