Milan St. Protić o napadima vlasti na opoziciju: Ništa neočekivano, ugrožena je njihova ulepšana slika stvarnosti

Ostavite komentar


  1. Milane, budite solidarni i podrzite protest, a ne opet da bojkotujete, kao sto stalno pozivate na bojkot izbora. (Ili to sve radite smisljeno i namerno?)

  2. Da ugrozena je ulepsana slika stvarnosti,ali jos gore je sto u Srbiji nema stvarne opzicije!!!

  3. Da ugrozena je ulepsana slika stvarnosti,ali jos gore je sto u Srbiji nema prave ropzicije!!!

  4. Ova vlast nam oduzima oružje. Vlast u kojoj je bio i gospodin Protić , DOS, nam je oduzela domaće banke,SDK, da nema kontrole platnog prometa, sprovela pljačkašku privatizaciju fabrika, dala 400.000 otkaza, pokrala i ojadila Srbiju i sad oni nešto pričaju.

  5. Svaka cast sto imate Protica kao sagovornika svaki cas, ako nista drugo on je barem pismen i pristojan. Medjutim ne vidim poentu ovakvih intervjua buduci da on bojkotuje i vlast i opoziciju na neki svoj nacin, nije ni politicki aktivan (ili barem tako tvrdi), niti je on jedan od izbornih kandidata pa barem da mozemo da glasamo za ideje koje on predstavlja sto bih ja svakako voleo da mogu. Umesto toga imamo ovu jalovu opoziciju koja nema nikakav plan niti program sa jedne strane i imamo neuku, nepismenu i bahatu vlast sa druge strane. Ni jednoj, ni drugoj strani nije bilo gadno, niti su se libili da ove tragedije iskoriste u politicke svrhe jer mi ovde morala vise nemamo ocigledno. Kada jedan narod ne postuje sopstvene zrtve on zasluzuje da bude unisten.

  6. Zaista smešna izjava jednog istoričara, kako mogu takvi tragični događaji da utiču da se ugrozi ulepšana slika stvarnosti.

  7. E ako je to Protić izjavio.Onda Srbijo ne brinu se za budućnost.Kosim Prota zna kako od banke da napravi dinar.

  8. Cika Milane, ili svoj intelekt koristite…ili prekinite da komentarisete…ista…zaista sami sebe ponizavate…ili, ili…Vase reci.

  9. Koliki je uticaj Vas koji ste bili rezim pre ovog rezima na danasnjicu?

  10. Srbija duboko na stranputici. Ako nisi sa nama onda si protiv nas je politika SNS-a, koji se potpuno pretvorio u jednu sizofrenu , sektasku organizaciju. Bice potrebno mnogo vremena da se popravi steta koju su napravili.

  11. I gospodin St. Protic je pobrkao loncice.Mislim da je vajna opozicija napala poziciju zbog stravicnih dogadjaja.Treba i Protic i opozicija da naprave retrospektivu nekih dogadjaja u svojim glavama pa da vide koliko su oni svojim ponasanjem doprineli svemu.Setite se motorne testere, vesala i sl.

  12. Cenim Protica, samo molim vas dajte da cijeni neke mladje ljude, spremne da se uključe aktivno u resavanju ove krize! Dosta nam je penzionera!

Ostavite komentar


Politika

Šta je budući premijer rekao u ekpozeu o braku i seksualnoj orijentaciji? 8

Šta je budući premijer rekao u ekpozeu o braku i seksualnoj orijentaciji?

Mandatar za sastav nove Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas, čitajući svoj ekspoze, da je brak zakonom uređena zajednica života muškarca i žene, ali da to ne znači da će bilo koja manjina, pa tako i seksualna, biti ugrožena na bilo koji način.On je u ekspozeu, koji je pročitao pred poslanicima Skupštine Srbije naveo da se definicija braka nalazi u srpskim propisima i da će se on i Vlada na čijem je čelu toga pridržavati.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.