Milan Stamatović pozvao Vladu Srbije da povuče glas za izbacivanje Rusije iz Saveta za ljudska prava UN

Ostavite komentar


  1. Bravo, Milane, al nema niko časti u ovoj Srbiji. Vidi kako se za noć od razbojnika, pljačkaša 619 miliona evra , postaje Gospodin Koalicioni partner. Gde će im duša??
    Čuvaj se Milane, zlikovci su sve to.

  2. Sada je vreme da Srbija gleda kako da „prezivi“ od silnih pritisaka…Mi moramo da gledamo svoje prioritetne interese : morali smo da glasamo „za“, da izbegavamo sankcije.

  3. Hajde Veljko pojasnide nam da li ce na isti nacin Srbija priznati i Kosovo da bi izbegla sankcije? Sve ide u tom pravcu a mene zanima kakvu pesmu ces ti tada da pevas? Hoce li Vucic i tada biti u pravu?

  4. Predsjednik Vučić je rekao, “ da je Srbija vojno neutralna ali ne politički, Srbija

  5. Predsednik Vučić je bio i ostao na vlasti nakon izbora, gospodine Stamatoviću, odluka Srbije u Skupštini UN je legalna i legitimna, što god vi mislili o tome. To je azbuka politike.

Ostavite komentar


Politika

RIK imenovao 11 novih poslanika, umesto onih koji su podneli ostavku zbog nove Vlade 8

RIK imenovao 11 novih poslanika, umesto onih koji su podneli ostavku zbog nove Vlade

Republička izborna komisija (RIK) imenovala je na današnjoj sednici 11 novih poslanika u Skupštini Srbije, koji su popunili mandate upražnjene ostavkama budućih članova Vlade Srbije.Novi poslanici sa liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", ispred Srpske napredne stranke, biće Igor D. Jakšić, Dane Stanojčić, Tatjana Petrović Stojković, Mladen Grujić, Nikola Bokan i Branko Vujković.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.