Milenković: Napravljen sistem u kojem nije važno šta ko zna već ko je pobedio na izborima

Ostavite komentar


  1. To je uvek bilo,od saveza komunista pa do danas,,tako da ne razumem sta je sada tu nejasno.Gospodine Milenkovicu samo mi kazite da je to izmislio Vucic pa da i ja krenem u bojkot!

    1. Možda je bilo ali u Titovo vreme niko nije mogao doci na bilo koji položaj a da nije imao određen broj godina iskustva u struci. A sada, prvo zaposlenje mnogima je
      postavljanje na odgovorne funkcije bez znanja i obrazovanja. I što je najgore, takvi postaju i članovi raznih upravnih odbora pa tako primaju i po 5-6 plata!!! Važno je samo da rade za partiju i Vučića i sve im je obezbeđeno! Partokratija nikad prisutnija sto kod svih normalnih ljudi izaziva prezir i gađenje. Fuj!

  2. Da, kratko i jasno, sve je istina koja je strašna i uznemirujuća, a sadržana u samo par rečenica.

  3. E kada smo doziveli da nam propali glumci vode politiku. Neka se svako bavi svojom profesijom.

    1. Ko sve ovde komentarise, pa nikom u skupstini nije profesija,,politicar,, neka se i oni bave svojim poslom .keramicar keramikom, seljak u njivu doktor u bolnicu i.t.d.

    2. Propali glumci? Takve ne vidoh. Ja videh samo vrhunske. Kad ti u svojoj profesiji, ako je imaš, budeš poput Raleta, Nikole, Sergeja imaš pravo da se javiš. Dotle, ćuti i sedi gdi si jer kaki si ni za gdi si – nisi.

  4. Ako se ne kaze kada je napravljen takav sistem, tacnije da je sistematski pravljen od 1944.te godine do danas – bez izuzetaka u vremenskom, kadrovskom, i svakom drugom obliku, onda ovakav tekst ima i dobru poruku. Medjutim, ako se aludira samo na trenutne likove na vlasti, onda se pretvara u obicno zamajavanje gradjana.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.