Potresni govor Milice Andrić Rakić na tribini ProGlasa: Sve što vidite ovde na Kosovu preneće se na Srbiju

Ostavite komentar


  1. Ako želite da ostanete na Kosovu zaboravite na Srbiju i rešavajte probleme u Prištini. Političari u Srbiji su neprijatelji i nama koji živimo u njoj. Vama iz susednih država još veći. Svi, od Miloševića do danas.

  2. Jupiiii necemo placati struju,vodu, telefone imacemo u drzavnim sluzbama duple plate!!! Sta bi nam falilo!!

  3. @ Veton

    У праву си потпуно. Проблеме у Приштини ће да реше као Срби у Загребу.

  4. @Сурои

    A zasto ne bi kao Albanci na Kosovu? Kako to da Albancima nisu slate poruke da se „okrenu Beogradu“ i da tamo „resavaju probleme“ umesto sto su pravili paralelne strukture, bojkotovali izbore, naoruzavali se, krenuli sa terorizmom, samoproglasili „drzavu“?

  5. Neko se potpisuje mojim
    Imenom! Čitam Danas oduvek, i ponekad napišem komentar. Pre par meseci sam primetio da se neko potpisuje kao ja. Ako prati komentare, nemoguće je da to nije primetio, i da je to slučajno. P.S. nisam bio paranoičan, dok nisam primetio da me prate!

  6. Izađimo masovno na izbore, a ovoj dami svaka čast na hrabrosti i otvorenosti jer je jako teško ponašati se državotvorno pored ovog nakaradnog režima.

  7. Zasto se na jedan tako mali narod kao sto su Srbi srucilo toliko mrznje, odbojnosti i prezira kao ni prema jednom drugom narodu na Balkanu? Ako bi se nasao odgovor na to pitanje, naslo bi se i resenje tog problema.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.