„Milica Đurđević Stamenkovski vraćena na fabričko podešavanje, a poziv Vučića da pređe u SNS samo je nagrada za razbijanje desnice“

Ostavite komentar


  1. Milica Đurđević Stamenkovski je Vuciceva zamjena za nosioca Serbske Liste na Kosovo, nzvanicni ogranak SNS-a.

  2. Žao mi je Boška. Jadan nije u kapirao s kim ima posla. Pozdrav za prof. dr Jovu Bakića!

  3. Miroslav Parović jeste pouzdan sagovornik na temu prodaje naprednjacima. Pre svega iskusan.

  4. Cinično je sve ovo,pa i ovaj tekst,dok je moglo išla je priča sa Milicom za novu vlast protiv SNS,a sada izdaja ili šta već. Miki Aleksić je u mladjim danima imao vlast sa SNS hvalio ih na sva usta,to se ne spominje ili se čuva kada izleti iz koalicije pa da se udari po njemu.

  5. Milice, ne priliči tebi da živiš u Kaluđerica.Ipak si ti dama.A,i tvoj lepi mladoženja ne voli taj prevoz 308 ili neki drugi. To je beše druga zona!

  6. Ima jedan sa čašom vina u ruci koji očekuje sličan poziv.Napravljen u istoj kuhinji gde i Milica doživeo je na izborima isto no što i koaliciona partnerka,ućutao se na rezultate ,bez protesta i štrajkova,upada u prostorije RIKa i zna nešto što ćemo mi vrlo brzo saznati.

  7. Gospođa Milica mora da se seti da je kandidat za gradonačelnik bio Profesor Ratko Ristić koji je otvoreno govorio o režimu AV da je predao Kosovo sa Briselskim sporazumom. Milica je ushićena pohvalama a Predsednika je nazivala kriminalcem. Ko se sve bavi politikom jadan ovaj naš napaćeni narod.

  8. Ojađeni, nagrđeni, omlaćeni, napaćeni i uvlakački narod Srbije…………….

  9. Само је Ђилас невин.
    И њему је СВЕ опроштено…

  10. Ja prosto ne zelim da verujem,da je iko misleci ,ovom cinjenicom iznenadjen.Decenijama pratim nasa politicka desavanja jer odredjuju zivot moje porodice.Nikada nisam verovala osobama koje potenciraju patriotizam.To moramo mi da osetimo njihovim delima a na same,prazne reci uvek imam sumnju.

  11. Kada ćete da shvatite da prilozima kao što je ovaj gde tumačite „šta je AV hteo da kaže“ samo njemu činite uslugu u širenju njegovih nebuloza, demagogija i laži. To sve treba ignorisati, osim zvaničnih stavova Predsednika i to samo u okviru nadležnosti. Ovo ostalo je zatupljivanje naroda i širenje njegove propagande. Osvestite se!

  12. Službenica.Taman nek povede i dr službenike Vacića, Nestora, rusku i ostale (u)stranke. Ima 250 mesta ko da smo Ujedinjene nacije, a ne ‘banana’ što Dačić kaže(a i on bi mogao da se učlani de fakto kao što je de jure)

  13. Da li će i Boška da dovede? Verovatno jer je i on Vučićev čovek koji je poslužio u tazbijanju opozicije. I on će bito debelo nagrađen.

  14. Da. Uvek sam mislio da je onaj covek Ratko Ristic tu zalutao! On mi deluje kao posten lik ali nije dobio moj glas jer sam sumnjao bas u ovaj scenario. Pa bilo je dosta ocigledno,zar ne?!

  15. Čudo jedno kako u tu priču nije uveo i Boškića! Nadam se da će Boškić uz Nestorovića! Srbijo, da li si ti pri sebi?!

  16. Да се више не лажемо.
    Читава десница је у служби.
    Према томе, чему чуђење?
    Бог чува Србију, а не политиканти и преваранти!

  17. Dobro, malo se zaigrao, zaboravio da kaže razbija antisrpsku desnicu jer ne mora čitava opozicija da bude antisrpska. A što se tiče Milice, pametnije bi bilo nego što je svojevremeno primio Zoranu koja ga je izneverila.

  18. Ako smo spali na to da nam Milica brani srpstvo onda bolje da nestanemo kao nacija.
    Imali smo prilike da vidimo kako DB preko Seselja, Mladica i sličnih ološa “brani” srpstvo i zato smo izgubili sve srpske teritorije od Knina do Pristine, Srbiju su opljačkali i opustošili i zavadili nas sa celim demokratskim i normalnim svetom.

  19. Postali ste drugo lice Kurira,objavljujete samo komentare u kojima se podrzava vase misljenje,koje nas je izmedju ostalog,dovelo tu gde smo.Kako vise ne citam Kurir,tako isto necu citati ni vas.Ipak ste vi dve strane jednog istog novcica.

  20. Od kartela koji vodi državu pa do ovih ispod cenzusa svi su tu zbog keša. Srbija je svima njima na zadnjem mestu.

  21. I Milivojević bi u SNS ali ga niko neće. Baš mi ga je žao. Ipak je to kiselo grožđe.

  22. Vucic me je prevario jednom. Glasao sam prvi put i nikad vise. Milica je pokusala ali nije uspela. Nisam da ostane korumoirani vucic a nisam da djilas se uzdigne. Djilas je ocito nato placenik. Oci su uprte u Mi.

  23. Тачно и лепо речено, „фабричка подешавања“. Уме и народ понекад да убоде неко зрно. Овога пута је лепо разоткрио и поставио на право место, вербално врло вешту, али суштински празну, „нашу“ Заветницу.

  24. Значи избори су завршени. Више онај свепотписани договор о међусобном ненападању очигледно више не важи. Г. Парандиловић погрешно, инфантилно и губитнички анализира што уопште не разуме, а никако да му падне једноставнија помисао, да Милица Ђ.С. лоше прошла на изборима управо због тога што је била у неодговарајућем друштву током предизборне кампање.

  25. Milica Zavetnica je loše prošla na izborima jer nikad ništa pametno nije izgovorila.

  26. Zavetnica se definitivno legitimisala, šire poverenje kod naroda više nikad neće imati.

  27. Te patriote, što se beče i lupaju po grudima na malim ekranima…Oduvek najsumnjivijeg morala!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.