Milivojević (DS): Konstitutivnu sednicu parlamenta vlast planira između 16. i 22. januara

Ostavite komentar


  1. Šta hoće ovaj okoreli otporaš, ponovo da bude u vlasti? To se nikada više neće desiti.

  2. Dokle god u Srbiji bude neukih, poltronskih, snishodljivih, nesposobnih da samostalno razmišljaju, vapeći da imaju vođu koji će im govoriti šta je dobro a šta ne, nećemo ništa postići. Ljudi koji ne mogu da prepoznaju da nakon Miloševića koji nas je zavadio i učinio da se mrzimo sa svim ostalim ljudima bivše nam države (uz zdušnu pomoć istih takvih u drugim republikama), a da sada imamo jednog od glavnih pobornika te mržnje za predsednika. Zar je toliko teško uvideti da ovaj mafijaski narcisoid sada vlada zbog toga što je učinio da se, kao isti narod medjusobno mrzimo i nemamo ni malo tolerancije za one koji drugačije misle. Dokle god ponavljaju usadjenu im mantru sa su prošli samo krali, a ne smetaju im razni Grčići, Orlići, Bakareci, Brnabićke, Palme, Dačići, Đuke, Vulini, Gašići, Vesiću, Radoičići… ovi će moći da kradu i rasprodaju zemlju i da se smeju tome šta sve smeju i u šta da ubeđuju ovce.

Ostavite komentar


Politika

Vladimir Gajić: Infostan ukinuti ili reorganizovati 7

Vladimir Gajić: Infostan ukinuti ili reorganizovati

Predsednik Narodne stranke i kandidat za gradonačelnika Beograda koalicije „Narodna lista – ključ za pobedu“ Vladimir Gajić izjavio je danas da Infostan „organizovano pljačka Beograđane“ i da bi ga trebalo ili ukinuti ili ga učiniti neprofitnim preduzećem, jer javno preduzeće ne može da ostvaruje profit na račun građana, saopteno je iz NS.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.