Milivojević (DS): Politička karijera Vučića završiće se u Tužilaštvu za organizovani kriminal

Ostavite komentar


  1. E, Milivojeviću… 5. oktobar je odavno bio, tad ste isto ovako pričali, “Samo da Milošević padne“, a onda… onda niste znali koliko vam je dosta, birigu o narodu ste rešili i sve pozatvaraste, a narod najuriste sa radnih mesta. Mladost nam upropastiste, umesto da radimo, morali smo da švercujemo sve i svašta. Misliš da ti opet neko poveruje? Teško. Samo vi, Milivojeviću ne pričajte o kriminalu i kriminalcima…

  2. Pa kad on vama oprašta sve one silne privatizacije i uništavanje našeg naoružanja.

  3. Jesi li ubacio novcic u fontanu zelja, Milivojevicu? Ni zlatna ribica nije vise ono sto je bila. Ne bavi se glupim zeljama.

  4. Milivojevic optuzuje i preti bez dokaza, a realno DS nema plan i program za gradjane.

  5. Ovo se zove prljava politika borba i Srbi zasluzuju inteligentniju opoziciju od ove koju inkarnira Gosp. Milivojevic. Ne treba uzeti Srbe za politicki neobrazovane i ovako ih tretirati.

  6. Cenim lik , delo i istrajnost gosp.Milivojevica, nebitne ustaljene komentare vec uveliko znam napamet, civilizovani i inteligentni Narodu ne obracajte paznju …

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.