Milivojević na protestu „Srbija protiv nasilja“: Borba protiv Aleksandra Vučića prioritet, ostajemo posvećeni jednoj listi

Ostavite komentar


  1. Pozdrav!
    Izvinite, ali ja smatram da su politički protivnici predsjednika Vučića apsolutno nedovoljno informisani i da nisu svjesni dijela koje oni čine (neargumentavano izlaze u javnost svojim ,,nebulozama“ s samo jednim ciljem – da se domognu vlasti (što je utopija) i za par mjeseci kriminalnim djelima značajno udebljaju lične novčanike i onda se povuku!
    Neće se to više desiti u sredinama sa većinskim srpskim narodom i predstavnicima njihovih koji lično i porodično zbog dobra našeg naroda imaju ogromne pritiske i s mnogo požrtvovanja i rana nastavljaju raditi ono za što ih je narod srpski izabrao!
    Nemojmo zaboraviti da su oni dali zakletvu narodu i da svakom čovjeku s obrazom je to završen čin!
    A, kritizeri samo govore bez ikakve pameti ili po uputsvima naših dokazanih neprijatelja!
    Niti jedan čovjek protivnik sadašnjeg rukovodstva Republike Srbije nema sposobnost da čak i 1 sat za jedan dan izdrži bez zdravstveni ozbiljnih posljedica ukoliko bi radili Vučićev posao, pa zato ,,pamet u glavu“, ,,novac je proklet“, ili jednostavnije: Pročitajte Božije zapovijesti i poštujte 4C na našim zastavama i grbovima, uz obavezno čitanje istorije Srba!
    Hvala!

  2. Hvala administratoru što je odobrio slanje ovog mog komentara!
    Idemo dalje u borbi s neprijateljima!

  3. Nema veze da li sam pripadnik vladajuće stranke. Naravno da nisam! Ali ovaj čovek ne skida žutu boju sa sebe. Da li je to jakna, džemper, dukser, košulja, majica, ili šta već još, dosadio je. Ako mu je to neka amajlija, u čast mu bilo. Ali da ne oblačiš ništa osim žute boje, ne znam da li je to neko još primetio?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.