Milivojević: Niko ne želi da se predsedniku države zabrani da bude i predsednik stranke

Ostavite komentar


  1. Gospodine Milojeviću,ni jedan član ustava ne zabranjuje da predsednik države ne bude i predsednik stranke.Molim vas nemojte da obmanjujete građane.

  2. Režim ne čini samo vlast, već i opozicija. Svi oni brane sistem u kome im je i više nego dobro. Tako je i u svetu, ko kaže da republikanci i demokrate nisu samo dve strane iste medalje ne govori istinu. Problem je samo što je Srbija jedna od najnerazvijenijih država u Evropi, pa nas sve to mnogo više boli. Zato opozicija nema program, već se nada da ćemo na obećanjima tipa „majke mi ja ću sve to poštenije i bolje raditi od naprednjaka“ doći na vlast.

  3. To najbolje govori o motivima naših političara. Niko nije u politici jer zaista želi da uradi nešto dobro za svoju zemlju. Samo su partije i lični interesi bitni. Zato većina naroda ni ne glasa, jer kad se sve poravna isti mu je đavo ko mu je na vlasti, on od svoje plate može da živi tek malo bolje od prosečnog roba.

  4. Djilas kriv ?
    Ali Koji precednik stranke je kandidat za precednika osim vučića i šešelja možda hitler?

  5. Ovde u Nemackoj Predsednika vidim na Tv 3-4 x godisnje ,desava se da mu zaboravim ime . Za ovi 50gd jos nisam video Predsednika i Premijera da otvara puteve ,fabrike ,bolnice .Vucic ce poceti da objavljuje pocetak branja malina

  6. Posto Cvijetin stalno govori da Predsednik ne treba da bude clan stranke on ustvari zeli Vucica da smatra za svog. Covek cezne pa nek nastavi sta ga kosta a mozda mu se i ispuni zelja.

  7. Borislav5. Jel’ predsednik partije javna funkcija, jeste. Jel’ u članu 115 Ustava piše da predsednik Republike nemože obavljati drugu javnu funkciju, piše. Čitaj, neće da škodi.

  8. Pozivanje na Tadića kao izgovor za kršenje ustava je kao pozivanje na SNS kao izgovor za ubijanje političkih protivnika i zastrašivanje novinara – to što je neko pre to uradio i izvukao se ne znači da je to ponašanje koje ne treba sankcionisati sad i ubuduće.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.