Milivojević: Vučić nema nameru da se povuče sa mesta predsednika SNS

Ostavite komentar


  1. Ako se dogodi da se Vučko povuče sa mesta predsednika stranke .Milivojević zbog izrečene laži da „povuče“ Vučka. Ako se izpostavi da je izrekao istinu dajem mu 300 e..

    1. A ako se „povuče“ kao što se „povukao“ sa mesta premijera, tj. postavi (možda baš istu) lutku na čelo SNS-a kojoj će nastaviti da vuče konce?
      … može li u tom slučaju da ti i Milivojević solidarno isplatite meni po 150e?!
      🙂

    2. Vama su dali neke cudne sendvice danas? Imamo coveka, koji par godina laze da ce se povuci sa cela stranke. Imamo novinara, koji na podlozi tih cinjenica izjavljuje, da se nece nikad povuci, sto je svakome i logicno, ako je toliko puta lagao. A vi to vidite kao laz novinara, ako bi se to jednom obistinilo? Znaci, stvarno ne znam, sta se vama tamo dole desava, samo su vecinski takvi glupani ostali stvarno?

  2. Imam utisak da su ovi iz SzS-a.zaljubljeni u Vučića.Ne brinite,povući će se Vučić iz SNS-a,pa će preuzeti SzS.da i vi vidite kako izgleda 20%,a ne vi navikli na 5-6-7%…ali,pod uslovom da Donovi i Kumovi odu u apsanu.

      1. Miki …Vučić ludnicu ili zatvor moze samo da poseti..a ti da tamo ostaneš!!!!

    1. Zato što nije licemerni lažov?
      licemerni – jer je sugerisao Tomi da se povuče, a sad se pravi lud
      lažov – zato što je već nekoliko puta rekao, pa porekao

  3. realno SNS nema nikakav rejting bez vučića. ja ne znam nikog ko glasa za SNS, svi koje ja znam kažu da glasaju za Vučića. Da im on izađe iz stranke i da ih ne podrži na izborima ne bi ni cenzus prešli. A toliko od prilike i vrede svi ti u stranci i njihovi botovi.

    1. Nisu oni glasali za SNS ni kada su glasali za Tomu, pa su se lako prešaltali… oni zapravo glasaju za „sitnu vajdu“, pa svako ko im mahne njom i učini se da će uzjahati budžet tj. biti u prilici da ostvari koju mrvicu toga što je obećao, njima je dobar kandidat!

  4. Kako moze predsednik stranke da ujedno bude i predsednik svih gradjana? Kad ste vi zadnji put apdejtovali ustav? Te 1988e, kad ste Srbiju proglasili za drzavu u drzavi i ubili ustroj federacije? A zovu se „napredna stranka“, koji paradox…

  5. Može Vučić da priča šta hoće ja mu ne verujem. Na kraju, koliko možeš verovati političaru? Malo je takvih. Može Vučić zakupiti sve medije ovoga sveta i govoriti neprekidno 24 časa ne verujem mu. A ko mu veruje… Šta reći? To su valjda oni što gledaju Zadrugu i turske serije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.