Milo Đukanović i vanredna stanja

Ostavite komentar


  1. Ma samo treba da odlaze dok ne crkne amfilohije, a drtav je taj, nece jos dugo. Mada je zanimljivo da taj njihov bog drzi na zemlji te zlikovce sto duze moze. Pretpostavimo da postoji taj njihov bog, za druge ne znam, ali takav mi ne treba.

    1. …“ crkne“ , „drtav“….Zar Danas ne krši pravila koja je sam postavio, objavljujući ovako skaredne komentare?

  2. Milo je odsvirao svoje. Ta se firma zatvara, jer je bankrotirala. A to ce lancano povuci i Vucicev rezim, šabacku i paracinsku celiju. Kad je dusek prazan koj ce nan djavo Milo. Njega ce tamo zameniti nejo iz LITIJE. Takva mu je sudbina OD ZVEZDE U TRNJE.

  3. Ako se ovo ne obistini,a mislim da neće,Demostat više da ne piše?Šteta je što Srbija nije imala takvu ličnost i takvog političara kao što je Milo Đukanović.Čovek koji zna tačan put i cilj kojim vodi svoju zemlju,sputavan sa strane(čak i od svetske sile),preko njenih ispostava do lokalnih izvršilaca.Kada ništa nije pomoglo pribeglo se verskim osećanjima i zloupoteri crkve u političke svrhe u realizaciji tuđih interesa.Jeftin i naivan slučaj ruskih i srpskih obaveštajaca u sprezi sa vođama opzicije(koji više borave u Beogradu na konsultacijam nego u Crnoj Gori),završio se fijaskom,a da učesnici nisu dobili i ogovarajuću kaznu za pokušaj rušenja ustavnog poderdka(i dan danas u ambasadi Srbije u Podgorici se krije osuđeno lice?I).Mislim da se Srbija zaigrala negirajuići Crnu Goru kao nezavisnu državu i članici NATOa(ne postoji zemlja članica NATOA da je dozvoljen i izveden državni udar i stanje promenilo?).Crnogorska agentura u Srbiji postoji od 1945.godine,na ovaj ili onaj način i da su svi ti kadrovi odrađivali posao za koji su poslati(svesno ili nesvesno),a da su svi(ili ogromna većina) sahranjivani u Crnoj Gori u svoja rodna sela ostavivši potomstvo da nastavi njihov put(Đekna).

  4. Ima jedna narodna uzrecica: Za macka je velika govedja glava. Ovaj Demostat je sitan u odnosu na Mila.

  5. jedno bi ja pitanje postavila crnogorskom preceniku,milu da li je ikada isao u crkvu,da li je ikada molio se bogu i ostalo.sve dole u crnoj gori ,sve te crkve su i srpske i crnogorske.sav taj narod dole sto zivi ,bilo gde u crnoj gori ,svako je usao u te crkve molio se jednom bogu,prekrstio se sa TRI PRSTA,palio svece za yive i mrtve,bio na liturgiji itd.I SRBI I CRNOGORCI SU JEDAN NAROD.nije milo to sto mislite za veroispovest,nego ko zna kome je obecao da proda sve te crkve i zemlju,a sad kad se na ulicama tolika masa ljudi,svaki danom skupja ,njega to nervira i zato besni naziva svoj narod ludacima,izmisja o virusu kineskom da se pojavio dole u crnoj gori itd.30 god su trpeli sve dosad sto je on radio a svako ko bi bio precenik drzave isto bi tako radio ,jer sad ima pun je evra i vlast.nisam crnogorka srpkinja sam,sve dole sto se dogada ja iskreno divim se tom narodu ,jer su slozni ali vec me nervira to sto milo se tako drsko i bezobrazno,nekulturno prvo ponasa prema svom narodu a prema srpskom.sta mu toliko smeta te srpske crkve i veroispovest.do juce mu to nije smetalo a sad kad smo usli u ovu godinu ,mu smeta.i znam sta ce sve biti ali zao mi je ne samo srpskog naroda u crnoj gori nego i crnogorskog

    1. Da pitate Mila i da se Crnogorcima otvaraju oci sad je vreme ono sto videh u Crnoj Gori je to da vam se sprema scenario Kosova. U to Ih gura Milo opkoljavaju vas sa svih strana . Lako vam je sa bracom Srbima, ono sto videh od Ade Bojane do Ulcininja polako Bara. Srbi su vam najmamji problem sve sto se desava je za spas svih vas crnogoraca sta du drugo ti ljudi u litijama nego crnogorci umesto da ste na njihovoj strani bicete vi uskoro albanci Srbija vam nece biti problem.

  6. Gledao sam Djukanovica i nesto mi je skrenulo paznju a to je sat na ruci posto znam o kome se Satu radi na kompjuteru sam pustio snimak i gzaustavio sliku. Sat koji on nosi je Müller Henri radi se u Svajcarskoj i cena mu je 56780 fr Crno Gorci standard vam je bolnice nego u EU

Ostavite komentar


Politika

Ko je Novak Nedić : Deset godina na funkciji generalnog sekretara Vlade Srbije, uprkos brojnim aferama 9

Ko je Novak Nedić : Deset godina na funkciji generalnog sekretara Vlade Srbije, uprkos brojnim aferama

Dosadašnji generalni sekretar Vlade Srbije Novak Nedić ostaje na toj funkciji i u novoformiranom sazivu izvršne vlasti sa Milošem Vučevićem na čelu. Upkos aferama zbog kojih ga je opozicija prozivala, sumnjivim vezama sa grupom Veljka Belivuka, Nedić može da se pohvali činjenicom da se tačno 1. maja navršilo deset godina od kako je na jednoj od najvažnijih funkcija u vladi Srbije, mestu generalnog sekretara.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.