Milojičić: Vučić i Dačić su započinjali ratove, od njih se sve može očekivati

* Sa strankom Zorana Zaeva godinama unazad imamo kvalitetnu i tesnu saradnju
Član delegacije DS koja će se danas sastati sa makedonskim premijerom Zoranom Zaevim za Danas o razlozima posete

Ostavite komentar


  1. Sramna je ta demagogija takozvanih demokrata koji se spram drugih ponasaju fasisticki … To sto su Dacic i Vucic bili u Milosevicevom SPS-u i Seseljevom SRS ne daje nikom pravo da ih optuzuje za rat koji je bio gradjanski.Nikad ne bih pomislila da cu se sloziti sa Pajticem a covek je rekao : "DS je bila stranka obrazovanih a sad je vode Sule , Kena , Balsa …" , iz DS je nestala svaka ideologija , ostala je licna borba kako za prevlast u stranci tako i u borbi sa vlascu. Ne tako davno pre mesec ili vise mu se omaklo poredjenje Jevreja i clanova DS , sad ovo , u sta oni pretvaraju stranku sa prefiksom "demokratska"??

  2. Sta su tebi dali, Vucic zapocinjao ratove??? Covek se zalaze za mir, pomirenje i saradnju sa svima na Balkanu, lider koga svi prate…

  3. Dobar vic. Zna se kome je opao rejting odavno. Srbija sada ide brže,jače,bolje i ne izaziva nikakve ratove.

  4. Znači da je i moj stariji brat Dragiša
    kriv za raspad Jugoslavije jer je 90tih godina bio član SPSa?

  5. @Siniša… JESTE. Kriv je i on i ti, i svi ostsli koji su glasali tada za SPS a danas za SPS ili S(R)NS. Ne može se zaboraviti "zlatno doba" SPS tokom ““90; Srbi kao dominantan narod u RSFJ, odjednom postsje narod koji pati i treba da živi u jednoj državo ali po ceni da istrebi druge narode koji su tu živeli, balvani, mitinzi istine, 4 izgublena rata, inflacija, Gazda Jezda, Kariči, nezaposlenost, red za hleb i mleko, mržnja prema svem i svačemu su samo neke "dobrote" što je SPS doneo ““90. Znači Dragiša je kriv što je bio njihov član a ti što ga nisi odgovorio od puta zla.

  6. Da ga malo imate isli bi vi svoju kucu sredjivati.Ljudi odose popraviti sto mogu posle vasih steticina.Moramo pokazati Makedoniji da su im bar neki gradjani Srbije iskreni a ne uslovni prijatelji.

  7. Ma sta se oni sastaju ,oni su sad neki mirotvorci ,postuju razlicitost,,pa sto se za nesto nisu izborili kad su imali vlast ali oni su samo bili dobri na recima ali dela im zatajila negde ,NEMA IH.

  8. Svaki čovek ima prava da se promeni, tako su i Dacic i Vucic se promenili. Svoju ne slavnu prošlost bacili iza sebe, a krenuli ka buducnosti i razumu.

  9. Još jedan veliki patriota koji optužuje Srbiju za izbijanje građanskog rata u bivšoj SFRJ. Takvi bi danas da brane interese Srbije, oni brane samo svoj kapital koji su stekli za vreme vladavine DS-a.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.